O-STA

Odprite otrokom vrata v svetlejšo prihodnost

Ste se kdaj spraševali, kako je sedeti ob svetovnem prvaku, ki je osvojil ... ki sploh ne šteje več, kolikokrat je stal na stopničkah in visoko v zrak dvigal svetleč pokal? Ste si kdaj želeli s šampanjcem zmagoslavno nazdraviti z vašim športnim vzornikom iz otroških let? Hoteli LifeClass Portorož in priznani harmonikaš Denis Novato vam 24. junija, v sodelovanju z dobrodelno fundacijo monaškega princa Alberta II. Star team for the children, sanje lahko uresničijo.

Dirkači Formule 1 in Moto GP, nogometaši najprestižnejših nogometnih klubov, kolesarji in mnogi drugi zvezdniki s fundacijo zbirajo denar za otroke s celega sveta. Ne zamudite priložnosti in jih na gala večerji v Mind Hotelu Slovenija spoznajte v živo. Pokramljajte z njimi na prestižni večerji v restavraciji Tree Top in se jim na terasi Mystica pod zvezdnatim nebom pridružite na zabavi, ki vas bo ponesla v zmagoslavno poletje.

Naj se vaše doživetje iz nepozabne večerje prelevi v nepozabno noč pod zvezdami na mistični terasi z najlepšim pogledom na portoroški zaliv. Zaplešite z italijanskimi in slovenskimi zvezdami športa pod zvezdnatim nebom. Dovolj velikim tudi za uresničitev sanj malih junakov.

Pomagajte malim junakom premagati prepreke, ki jim onemogočajo, da bi se lahko s svojimi sposobnostmi osvobodili. Odprimo jim vrata in jim s prispevkom pomagajmo, da srečno poletijo v svet. Naj bo tudi tistim, ki so prikrajšani za športne aktivnosti zaradi različnih socialnih omejitev, omogočeno, da dosežejo svoj cilj in zaživijo svoje sanje. Kot jih boste lahko tudi vi 24. junija v Portorožu.