O-STA

Mind Hotel Slovenija - prva izbira številnih zvezdnikov

Neokrnjena narava morja in solin, promenada z vrtnicami, bogata in izbrana ponudba kulinaričnih užitkov, prijazni in turistom naklonjeni domačini. Mnogo je razlogov, zakaj številni gostje za sproščanje in odklop od vsakodnevnih skrbi izberejo Portorož.

Tisti, ki poleg udobja iščejo več, nekaj drugačnega, nekaj edinstvenega, med raznoliko ponudbo Hotelov LifeClass Portorož izberejo Mind Hotel Slovenija. Ta je v prvem letu po prenovi gostil kar 74.054 gostov iz skoraj 90 držav z vsega sveta. Med njimi so bili številni slovenski in tuji zvezdniki, ki so v novem hotelu preživljali počitnice, sestankovali, se udeleževali kongresov, večerjali zdravo mediteransko hrano v restavraciji Tree Top in v Istrian Tapas.

Poslovneži, športniki in estradniki v prenovljenem hotelu ob portoroški promenadi

Prostorne sobe in suite s savnami ter s čarobnim pogledom na portoroški zaliv so v minulem letu privabile številne petične goste. Pierluigi Collina, najboljši nogometni sodnik in trenutno visok funkcionar v UEFA, se je v družbi nekdanjega nogometaša AC Milan, Daniela Massara, in nekdanjega igralca FC Juventus, Fabrizia Ravanellija, družil z nekdanjim košarkarjem italijanske reprezentance, Dinom Meneghinom. Med zvezdniki, ki so izbrali najmodernejši hotel s petimi zvezdicami v Portorožu, so tudi številni slovenski zvezdniki. Za prvomajske počitnice se je v prenovljenem hotelu ob portoroški promenadi skupaj z družino sproščala Ana Klašnja, Alen Kobilica je bil tu na pripravah s triatlonsko ekipo, modna oblikovalka Nina Šušnjara je prišla na oddih s prijateljico, igralko Ene žlahtne štorije, Ajdo Smrekar, reden gost Mind Hotela Slovenija pa je tudi slovenski poslovnež Ivo Boscarol.

Zimski termalni resort v Portorožu

Leto dni star prenovljen Mind Hotel Slovenija je le del najsodobnejšega zimskega termalnega resorta v Portorožu. Pri njih so vse skrbi odveč, tudi slabo vreme. V morju se namreč lahko kopate 365 dni v letu, in sicer v prenovljenem bazenskem kompleksu z ogrevano morsko vodo Sea SPA. Popolno sprostitev so dopolnili še z dvema restavracijama. TreeTop in Istrian Tapas, ki je odprt tudi za zunanje goste. Tam vas bo s pisanimi grižljaji lokalne istrske kuhinje razvajal Marko Gorela.