O-STA

Najbolj zaupanja vredni v kategoriji "banka" - Trusted Brand 2017

26. maj 2017

Že enajsto leto zapored je NLB v raziskavi Trusted Brand prejela nagrado v kategoriji najbolj zaupanja vredna banka.


Plaketo, ki so jo letošnjim zmagovalcem podelili na sredini prireditvi v Cankarjevem domu, je v imenu NLB prevzela Alenka Rozman, pristojna za družbeno odgovorno politiko:

"Že od samega začetka podeljevanja priznanja Trusted Brand v Sloveniji je NLB najbolj zaupanja vredna banka. Ponosni smo, da nam je tudi v nekoliko bolj turbulentnih časih uspelo to zaupanje ne samo zadržati, ampak v primerjavi z lanskim letom celo povečati. S svojim ravnanjem in delovanjem bomo tudi v prihodnje to zaupanje upravičili, tako med našimi zaposlenimi in strankami kot tudi v okolju, v katerem delujemo."

V neodvisni raziskavi Trusted Brand 2017, ki jo je izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana, je sicer sodelovalo 5.700 naročnikov revije Reader's Digest Slovenija. Anketiranci so navedli svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 32 kategorijah. Na lestvico prvih pet najbolj zaupanja vrednih institucij se je letos uvrstil evro, ugled so pridobili okoljevarstveniki in tisk, presenetljivo pa so Slovenci letos največ zaupanja med institucijami izkazali do poroke.

NLB Komuniciranje

Vsa sporočila za javnost