O-STA

Prvo leto Mind Hotela Slovenija

Mind Hotel Slovenija s svojim v steklo odetim pročeljem ni doprinesel le k novi podobi Portoroža, ampak popolnoma edinstveno doživetje. Največja lanskoletna naložba v turizem slovenske Istre, vredna 9 mio evrov, je prinesla uspehe. Najmodernejši od šestih hotelov LifeClass Portorož je v prvem letu po obnovi gostil 74.054 gostov iz skoraj 90 držav z vsega sveta in tako v povprečju dosegel 80% zasedenost. Več kot 90 % gostov prihaja v hotel zaradi sprostitve, užitka in termalne ponudbe Term Portorož. Za svetle in prostorne sobe se najpogosteje odločajo gostje iz Italije in Avstrije, vedno več pa je tudi domačih gostov. Prenova Mind Hotela Slovenija je le eden od korakov družbe Istrabenz Turizem d.d. do najsodobnejšega zimskega termalnega resorta v Portorožu.

Prenova za goste, ki iščejo nekaj drugačnega

Poleg 9 mio evrov vredne prenove Mind Hotela Slovenija so popolnoma prenovili tudi bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo Sea SPA, v katerega so vložili slaba 2 mio evrov, poskrbeli pa so tudi za prenovo dveh restavracij - TreeTop in Istrian Tapas s ponudbo lokalne istrske kuhinje na moderen način.

Obnova družinskega Socializing Hotela Mirna

Zadnji korak naložbenega ciklusa predstavlja še obnova družinskega Socializing Hotela Mirna. V okviru milijonske investicije so popolnoma obnovili 81 sob, med drugim tudi dve veliki družinski sobi, ki sta med največjimi na slovenski Obali. S temeljito obnovo otroške igralnice Neptun in načrtovano obnovo igrišča pred Hotelom Mirna posebno pozornost tako posvečajo tudi družinam.

Za družbo Istrabenz Turizem d.d. pomembno triletno investicijsko obdobje

Kot edina mednarodna hotelska veriga v Sloveniji aktivno od leta 2014 obnavljajo hotele in izboljšujejo nastanitvene kapacitete. Udobje in pestro ponudbo storitev nudijo vsem skupinam gostov, poslovnežem, mondenim gostom, mladim parom, družinam, upokojencem in posameznikom. V obdobju treh let je družba Istrabenz Turizem d.d. v svoje objekte in ponudbo vložila za dobrih 21 mio evrov naložbenih in obnovitvenih del. Tako so dosegli svoj dolgoročni cilj, postaviti se ob bok najsodobnejšim zimskim termalnim resortom na svetu. S prenovljenimi hoteli, bazeni z morsko in termomineralno vodo, edinstveno ponudbo Term Portorož, petzvezdično plažo in notranjo povezavo vseh kapacitet LifeClass Portorož ter z moderno kulinarično ponudbo se tako postavljajo ob bok najsodobnejšim zimskim termalnim resortom na svetu.