O-STA

Mednarodni sejmi v tujini: Skupinska udeležba zniža stroške

Mednarodni sejmi v tujini so odlična priložnost, da se podjetniki predstavijo na tujih trgih in razširijo svoje poslovanje prek meja. Nekateri se že takoj po tem, ko izvedejo ustanovitev podjetja, odločijo, da bodo ciljali v tujino, spet drugi to odločitev sprejmejo kasneje. Vsekakor pa je uspešen prodor na tuje trge cilj vsakega izvoznika, zato so predstavitve na mednarodnih sejmih še kako pomembne. Da pa bodo te lažje in ugodnejše, Javna agencija SPIRIT Slovenija spodbuja k skupinski udeležbi.

IZOBRAŽEVANJE

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Mednarodni sejmi v tujini so lahko tudi priložnost, da pridobite partnerje, s katerimi kandidirate na katerem od razpisov za evropska sredstva.

Več informacij

Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2018. Zbrani predlogi bodo podlaga za pripravo programa agencije za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v naslednjem letu.

Prijava na izobraževanje

SPIRIT v okviru skupinskih predstavitev na sejmih v tujini krije stroške najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. Skupinska stojnica je konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice izvede skupen izvajalec postavitve. Prav zato na SPIRIT-u opažajo velik interes slovenskih podjetnikov za skupne predstavitve.

Mednarodni sejmi v tujini pa so lahko tudi priložnost, da pridobite partnerje, s katerimi v nadaljevanju kandidirate na katerem od razpisov za evropska sredstva.

Pri pripravi projektov in razpisne dokumentacije vam sicer nudimo pomoč tudi na Dati. Vse informacije o razpisih pa dobite na brezplačnem seminarju Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?.

Mednarodni sejmi v tujini - bi se jih radi udeležili tudi vi?

Mednarodni sejmi v tujini so odlična odskočna deska skoraj za vsako podjetje. Če razmišljate, da bi se katerega izmed njih udeležili v prihodnjem letu, ste torej povabljeni, da svoj interes sporočite SPIRIT-u.

Predlog lahko posredujejo:

  • posamezno podjetje iz panoge, ki se predstavlja na določenem sejmu,
  • podjetje, ki zastopa skupino vsaj petih podjetij iz panoge, ki se predstavlja na določenem sejmu,
  • panožna združenja, sekcije, grozdi oziroma druga interesna gospodarska združenja, ki zastopajo skupino vsaj petih podjetij iz panoge, ki se predstavlja na določenem sejmu.

Vaše predloge pričakujejo na obrazcu v skenirani obliki do petka, 8. septembra 2017, na elektronski naslov sejmi2018@spiritslovenia.si. Vse ostale informacije pa dobite na spletni strani SPIRT-a.

Prijava na izobraževanje

Mednarodni sejmi v tujini 2017:

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijefinance gospodarstvo podjetniške novice podjetništvo ustanovitev podjetja

Oznakeavtorski članki mednarodni sejmi v tujini spirit

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/05/27/mednarodni-sejmi-v-tujini/