O-STA

Izrazite svoje mnenje o podjetništvu

Kakšno pa je vaše mnenje o podjetništvu? To zanima Javno agencijo SPIRIT, ki je pripravila posebno anketo.

IZOBRAŽEVANJE

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Vas mika podjetništvo, a niste prepričani, če bo vaša ideja tržno uspešna?

Več informacij

Izrazite mnenje o podjetništvu in sodelujte v nagradnem žrebanju

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi k izpolnjevanju ankete na temo prepoznavnosti slovenskih organizacij, ki se ukvarjajo s spodbujanjem gospodarstva. Z anketo, ki jo je javna agencija zasnovala ob pomoči stroke (marketinške agencije in raziskovalne institucije), želi med ciljnimi skupinami preveriti percepcijo in pričakovanja.

Do javnomnenjske raziskave dostopate na tej povezavi. Izpolnjevanje vam bo vzelo približno 15 minut. Med tistimi, ki bose izrazili svoje mnenje o podjetništvu, bodo izžrebali dobitnike praktičnih nagrad.

Prijava na izobraževanje

Vas zanima ustanovitev podjetja?

Če še vedno le razmišljate, da bi postali podjetnik, vam na Dati pomagamo, da vaše ideje in hobije spremenite v dober posel. Preverite naša brezplačna podjetniška izobraževanja, ki vam bodo pomagala razjasniti marsikateri dvom, ki vas ovira, da z ustanovitvijo podjetja še oklevate. Vabljeni pa tudi k branju naslednjih koristnih prispevkov:

Prijava na izobraževanje

Registracijo podjetja lahko brezplačno opravite na VEM točki DATA! Rezervirajte si svoj termin na data@data.si ali nas pokličite na 01 600 1530. Naši podjetniški svetovalci vam bodo rade volje priskočili na pomoč!

Postopek za ustanovitev s. p. in d. o. o. sicer podrobno razložimo na brezplačnem seminarju Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja. Termini so razpisani tedensko, zato vabljeni, da se nam pridružite. V kolikor pa bi glede ustanovitve podjetja imeli zahtevnejša vprašanja, vam jih pomagamo razjasniti na individualnem podjetniškem svetovanju.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijeizobraževanja podjetniške novice podjetništvo zanimivosti

Oznakeanketa avtorski članki podjetništvo spirit

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/05/30/izrazite-svoje-mnenje-o-podjetnistvu/