O-STA

Pljusk na Velenjski plaži

Velenje, 5. junij 2017 - Mestna občina Velenje bo v sklopu prireditev, ki smo jih poimenovali Skok v poletje, zadnji vikend v juniju odprla kopalno sezono.

V soboto, 24. junija, bomo na Velenjski plaži organizirali celodnevni dogodek Pljusk, v okviru katerega se bodo lahko obiskovalci že od zgodnjega dopoldneva udeležili številnih zabavnih aktivnosti.

Najpogumnejši se bodo v Velenjsko jezero brezplačno dričali po posebnem toboganu, tiste nekoliko bolj mirne duše pa bo čakal set odbojke na vodi, ustvarjanje podvodnih selfijev, hoja po vodi, preizkus simulatorja za deskanje na valovih in še marsikaj. Za popestritev dogajanja bo poskrbela tudi vse bolj svetovno priznana skupina Dunking Devils ter člani Urban Roofa.

V popoldanskih urah se bodo ob jezeru zbrali domači in tuji adrenalinski odvisniki ter se s svojimi BMX kolesi, rolkami in rolerji z višine preko sedmih metrov pognali po posebni skakalnici nad gladino jezera. Nato pa, za posebno tekmovanje, skušali uprizoriti kar se da spektakularen skok in pljusk v jezero. Te bo nato ocenila žirija znanih obrazov, ki jim adrenalinski izzivi ter poleti preko (pobeljenih) skakalnic niso tuji. Seveda bodo na koncu razglasili tudi najboljšega "pljuskarja".

Celotno sobotno dogajanje bomo s koncertom skupine Šank Rock zaključili pozno v noč.

Prijazno vas vabimo, da si zadnjo soboto v juniju rezervirate za prijetno osvežitev ob in v Velenjskem jezeru.

Lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje