O-STA

Synology je ponudil podaljšano jamstvo

Synology prvikrat ponuja paket podaljšanega jamstva, ki velja tudi v Sloveniji.

Ljubljana - 9. junij 2017 - Synology je objavil, da je na voljo podaljšano jamstvo v 27 dodatnih državah, vključno s Slovenijo. Celoten nabor držav se je tako povzpel na 52. Stroškovno učinkovito podaljšanje jamstva vključuje dodatno dveletno garancijo na strojno opremo, zaenkrat pa velja za modela Synology DiskStation DS1517+, DS1817+ in pripadajočo razširitveno enoto DX517. Lastniki teh naprav bodo tako brez skrbi še dodatni dve leti.

Naprave Synology NAS so zasnovane kot vzdržljive in zanesljive, saj so namenjene varovanju podatkov svojih uporabnikov. S kombinacijo nabora možnosti zaščite podatkov, kot so, na primer, BTRFS, posnetki stanja in celovite rešitve varnostnega kopiranja, naprave Synology NAS zagotavljajo več načinov zaščite in stalne dosegljivosti podatkov uporabnikov.

Podaljšano jamstvo Synology Extended Warranty je na voljo ob nakupu ustrezne naprave. Od zdaj naprej tudi pri nas.

Ustrezni modeli

DiskStation DS1517+, DiskStation DS1817+ in razširitvena enota DX517. Synology bo v prihodnje širil nabor modelov, za katere bo ponujal tudi dodatno jamstvo.

Za najnovejše informacije o razširjenem jamstvu obiščite: https://www.synology.com/products/extended_warranty.

Za dodatne informacije o DS1517+ obiščite https://www.synology.com/products/DS1517+.
Za dodatne informacije o DS1817+ obiščite https://www.synology.com/products/DS1817+.
Za dodatne informacije o DX517 obiščite https://www.synology.com/products/DX517.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si