O-STA

Aktualni razpisi za mala podjetja

Mikro, mala in srednje velika podjetja imajo veliko možnosti, da okrepijo oziroma spodbudijo svoje poslovanje s sredstvi, pridobljenimi na različnih javnih razpisih. V nadaljevanju predstavljamo, kateri razpisi za mala podjetja so trenutno še aktualni.

IZOBRAŽEVANJE

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Razpisi lahko tudi vašemu podjetju prinesejo potrebna sredstva, bodisi za zagon bodisi za rast. Da pa boste na razpisih uspešni, morate spisati kakovosten poslovni načrt.

Več informacij

Črpanje sredstev iz javnih razpisov vam lahko olajša vašo podjetniško pot in vam pomaga pri širitvi vaših dejavnosti. Na kaj vse morate paziti pri prijavi na razpise, razlagamo na brezplačnem seminarju Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?.

Za pridobitev sredstev na razpisih oziroma kreditov podjetniki potrebujete kakovosten poslovni načrt. Če vam priprava poslovnega načrta predstavlja prevelik izziv oziroma so vam razpisi nerazumljivi, vam v oddelku za razvoj in razpise podjetja Data lahko primerno svetujejo. Priprava poslovnega načrta bo tako enostavnejša.

Prijava na izobraževanje

Trenutno odprti javni razpisi

Trenutno odprti javni razpisi za mala podjetja, na katere je prijava še možna:

Podjetja iz Maribora in okolice, Pomurja, Pokolplja, Hrastnika, Radeč in Trbovlj pa imajo še vedno možnost za pridobitev ugodnih mikrokreditov v višini od 5.000 evrov do 25.000 evrov.

Na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo bodo sicer letos pripravili še razpise s področja regionalnega razvoja, turizma, lesarstva ter internacionalizacije, podjetništva in tehnologije. Več o tem, si lahko preberete v prispevku o razpisih za d. o. o..

Spomnimo, da aktualne razpise lahko spremljate tudi pod zavihkom Razpisi na naši spletni strani.

Prijava na izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijegospodarstvo javni razpisi podjetniške novice podjetništvo

Oznakeavtorski članki javni razpisi podjetništvo

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/06/09/aktualni-razpisi-za-mala-podjetja/