O-STA

Kreativni direktor podjetja Calvin Klein, Inc. Raf Simons v videospotu "I Dare You" sodeluje z angleško glasbeno skupino The xx

Kreativni direktor podjetja Calvin Klein, Inc. Raf Simons v videospotu "I Dare You" sodeluje z angleško glasbeno skupino The xx

Videospot je režiral in posnel Alasdair McLellan

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Calvin Klein, Inc. je včeraj oznanilo, da je njihov kreativni direktor Raf Simons z angleško glasbeno skupino The xx ter fotografom in snemalcem Alasdairjem McLellanom sodeloval pri ustvarjanju kreativnega koncepta videospota za najnovejšo pesem skupine The xx, "I Dare You".

Kreativni direktor podjetja Calvin Klein, Inc. Raf Simons je sodeloval pri ustvarjanju videospota glasbene skupine The xx za pesem "I Dare You" (Foto: © 2017 Alasdair McLellan)

Simons že dolgo ceni skupino The xx, ki jo sestavljajo Jamie Smith, Romy Madley Croft in Oliver Sim, še prav posebej pa ga je pritegnilo njihovo sodelovanja z McLellanom v videospotih "On Hold" in "Say Something Loving". Ker je videl povezavo med videospotoma in svojim delom za podjetje Calvin Klein, je Simons z veseljem sodeloval pri tretjem videospotu iz trilogije in poskrbel za arhitekturne elemente in vzdušje, pri čemer mu je na pomoč priskočil eklektični nabor sodelavcev Calvina Kleina.

V videospotu, ki so ga posneli v Los Angelesu v hišah Lloyda Wrighta in Johna Lautnerja, nastopajo igralka Millie Bobby Brown, ki je trenutno tudi del oglasne kampanje Calvin Klein By Appointment, Ashton Sanders, ki je del oglasne kampanje za moško spodnje perilo Calvin Klein Underwear za pomlad 2017, Paris Jackson, ki je kot gostja znamke Calvin Klein obiskala letošnjo prireditev Met Gala, in manekena Lulu in Ernesto Cervantes, ki sta del oglasnih kampanj Calvin Klein in newyorške modne revije Calvin Klein za jesen 2017.

Videospot je premiero doživel včeraj na YouTube kanalu skupine The xx. Za več informacij kliknite sem.

O podjetju PVH Corp.

PVH že več kot 135 let skrbi za izjemno rast znamk in podjetji z bogato ameriško zgodovino, s čimer je postalo eno od največjih proizvajalcev oblačil na svetu. V več kot 40 državah imajo več kot 35.000 podružnic, njihov letni prihodek pa presega 8 milijard dolarjev. So lastniki znanih znamk kot so CALVIN KLEIN, Tommy Hilfiger, Van Heusen, IZOD, ARROW, Speedo*, Warner's in Olga, in pod temi in ostalimi ameriškimi in mednarodnimi znamkami ponujajo pestro izbiro izdelkov.

*Znamka Speedo je v Severni Ameriki in na Karibskem otočju trajno registrirana pod podjetjem Speedo International, Limited.

AVTORSKE PRAVICE: CALVIN KLEIN

AVTORSKE PRAVICE ZA FOTOGRAFIJO: © 2017 Alasdair McLellan

OGLED VIDEOSPOTA: https://www.youtube.com/watch?v=qqflFMhkqHM&feature=youtu.be

DRUŽBENA OMREŽJA: facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein; youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein; pinterest.com/calvinklein
snapchat: calvinklein
spletna identiteta znamke: @calvinklein

Izvirnik si lahko ogledate na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170629005144/en/

Kontakti

Calvin Klein, Inc.
Alexandra Wagner, 212-292-9794
SVP, Corporate Communications
alexandrawagner@ck.com
ali
Amanda Peña, Director, 212-292-9223
Corporate Communications
amandapena@ck.com

Vir: Calvin Klein, Inc.