O-STA

6 stvari, ki jih ne boste nikoli več pogrešali v hotelu

Končno je napočil tisti čas v letu, ko se lahko odpravimo na daljši dopust, se osvežimo v morju in z otroci gradimo gradove v pesku. Da bo vaš dopust res nepozaben in da ne boste pozabili doma najpomembnejših stvari, pakirajte nekaj dni prej brez naglice.

Ni vam treba pretiravati s stvarmi, ki jih potrebujete, v Socializing Hotelu Mirna v Portorožu imajo vse, kar ste do zdaj pogrešali v hotelu. Tudi največje družinske sobe.

1. OTROŠKI VOZIČEK

Sestavljanje, razstavljanje, sestavljanje. In koliko prostora nam vedno vzame voziček. Kaj če bi namesto prostora za voziček v avtu imeli nekoliko več prostora za dodatna oblačila vaših malčkov? Ob prihodu v hotel vas bo na recepciji čakal uporaben in priročen voziček, ki si ga boste lahko v času bivanja izposodili povsem brezplačno.

2. KOPALNA KAD ZA OTROKA

Mokra tla v kopalnici, boleč hrbet zaradi sklanjanja v tuš kabini, tuširanje po tuširanju. Četudi bi se želeli stuširati skupaj z malčkom, ne gre, ker je premalo prostora. Končno je nekdo mislil tudi na to. V sobi vas poleg velike kopalne kadi čaka še otroška kopalna kad, da bodo vaše noge in hrbet ostali sveži za večerni sprehod ob morju. Imate dva otroka? Še ena manjša banjica se skriva pod previjalno mizico.

3. PREVIJALNA MIZICA

Pogosto nas po počitnicah bolita križ in hrbet zaradi nepotrebnega sklanjanja nad otrokom, ko ga previjamo na nizki postelji ali celo na tleh. Vedno nosimo s seboj podlogo za previjanje. Namesto podloge in bolečin v hrbtu vas v eni od največjih družinskih sob čaka čisto nova previjalna mizica za vašega malčka.

4. OTROŠKA KULINARIKA

Vedno ene in iste jedi, ki jih otroci jedo. Pomfrit, čevapčiči, hrenovke, sendviči ... Nezdrava hrana, ki nikakor ni primerna za začetni razvoj vašega malčka. Odločite se raje za počitnice, kjer bodo vsak dan pripravili sveže in zdrave sezonske jedi. Sadna nabodala, polnozrnate palačinke in muffine, jogurtove kašice, zdravi mini-burgerčki. V posebnem otroškem kulinaričnem kotičku, kjer si bo malček sam lahko izbral, kaj zdravega bo jedel. In ko se bo najedel, ga bo v ustvarjalnem kotičku že čakala pobarvanka, da boste lahko v miru pojedli še vi.

5. OTROŠKA IGRALNICA IN ANIMACIJA

Tudi otroci se radi družijo. In le redki so hoteli, ki za zabavo in animacijo otrok skrbijo tako na plaži kot v igralnici. Didaktične igre, druženje, kulinarične delavnice, najmodernejša igrala, multimedijski kotiček. Ko je na plaži prevroče za igro, je prav, da malčki odidejo v zdravo senco v igralnico, kjer jim ob vragolijah animatorjev in morskega junaka Mini-IONA nikoli ne bo dolgčas.

6. PLAŽA, SENCA IN BAZENI

Ena najpomembnejših stvari za družine z malimi otroci je bližina morja in lasten hotelski bazen. Če ne moremo peš do morja, iščemo drug hotel. Socializing Hotel Mirna leži v krošnji mediteranskih dreves, pod katerimi se skrivajo zunanja igrala. Morje je zelo blizu, poleg tega pa ima hotel tudi svoj lasten zunanji bazen. Na poti do morja se lahko ustavite še v bazenih z ogrevano morsko in termalno vodo. Če se na teh počitnicah ne boste naužili morja in bazenov ...

Privoščite si brezskrbne počitnice v novem družinskem hotelu z največjimi sobami v Portorožu. V Hotelu Mirna, kjer bodo mislili namesto vas. Ste pozabili otroški pribor? Ni panike. Nimate prostora za otroški voziček? Brez skrbi. V novem družinskem hotelu (http://www.lifeclass.net/si/portoroz/hotel-za-druzine) so za male junake pripravili pravo kraljestvo. Kraljestvo, v katerem vas bodo razvajali z otroškimi dodatki in opremo v sobi, v kopalnici, v restavraciji, na plaži in na recepciji. Povsod bo vaš malček našel nekaj zanimivega. In vi - čas zase.