O-STA

Na novo opremljene vitrine Podjetniškega centra Standard

Velenje, 20. julij 2017 - Vitrine Podjetniškega centra Standard smo na novo opremili. Občankam in občanom ter obiskovalcem želimo predstaviti aktivnosti Mestne občine Velenje, prikazati produkte in storitve uspešnih lokalnih podjetij, odpreti pogled v programe in člane SAŠA inkubatorja, predstaviti javne zavode in mestni marketing ter navdušiti s ponudbo Centra ponovne uporabe. Želimo si, da bi vitrine (25 vitrin v dolžini 100 metrov) že na prvi pogled pripovedovale uspešne zgodbe Velenja.

Tokrat v vitrinah predstavljamo različne mednarodne projekte, projekt razširitve Poslovne cone Stara vas in Velenjsko plažo, razstavljajo tudi Muzej Velenje, Festival Velenje ter podjetja Mega M, Radio Antena, Gor, Makom in Yogi. V vitrinah, ki so brezplačno namenjene SAŠA inkubatorju, zagonskim podjetjem in ekipam, se predstavljajo mlada podjetja Arhena, OLta (najem-koce.si) in Potovalnik. Od start-up dijaških ekip so na ogled podjetniške ideje IONIT, Fogy in INtervent, SAŠA inkubator pa predstavlja svojo ponudbo programov in prostorov.

Razstavne vitrine so priložnost za podjetja, da se predstavijo in da so opažena. Podjetja, ki želijo najeti vitrino in z ljudmi deliti svoje zgodbe o uspehu, bodo imela novo priložnost v septembru, ko bo Podjetniški center Standard dobil novo "nadstandardno" podobo.


Javni razpis za najem vitrin je odprt vse leto, vsebine pa bomo predvidoma menjali štirikrat letno (september, december, marec, junij).

Vse dodatne informacije in prijavni obrazec so na voljo na spletni strani www.sasainkubator.si (https://www.sasainkubator.si/portfolio/javni-poziv-za-najem-promocijskih-vitrin-pc-standard/).

Vabljeni k ogledu vitrin Podjetniškega centra Standard!

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje