O-STA

LifeClass Terme Sveti Martin - pet-friendly lokacija pri sosedih

Marsikateremu lastniku psa lahko povzroča organizacija dopusta vedno znova izziv, kam v tem času s svojim hišnim ljubljenčkom. Ne glede na to, ali morate svojega kosmatinca pustiti sorodnikom ali pa pravočasno poiskati in rezervirati dober pasji hotel - situacija je stresna tako za vas kot za vašega štirinožnega prijatelja. Sedaj to več ni problem za goste LifeClass Term Sveti Martin v Medžimurju, saj posebna ponudba poskrbi, da so izpolnjene ne samo vaše želje, temveč tudi želje in potrebe vašega psa. Tako si boste vsi člani družine, tudi štirinožni, na dopustu napolnili baterije ter se maksimalno sprostili.

Zdravje telesa in duha

Koncept medžimurskih Term temelji na zavedanju, da zdravje ne izhaja samo iz fizičnega dobrega počutja temveč tudi psihičnega. K temu torej ne prispeva samo zdravilna termomineralna voda, temveč prav tako okusna, sveža in lokalna prehrana ter raznovrstne kulturne in športne aktivnosti v srcu idilične medžimurske pokrajine. Za tiste, ki prisegajo tudi na kak kozarec kakovostnega vina, pa se je možno popeljati ali sprehoditi po medžimurski vinski cesti, katere prve trte in vinograde so zasadili že Rimljani.

Rekreacija za vas in vašega kosmatinca

Pomemben del ohranjanja zdravja je, ne samo za vas temveč tudi vašega psa, zadostna fizična aktivnost. S tem namenom je bližnja dvokilometrska trim steza prilagojena tudi za rekreacijo vaših ljubljenčkov. S sprehodom skozi gozd dosežete še druge pet-friendly lokacije v bližini, kot so vinska hiša Hažić in prenovljeni mlin na reki Muri. Neštete aktivnosti, namenjene vam in vašemu kosmatincu, bodo poskrbele, da bodo vaši dnevi minili prijetno in aktivno.

LifeClass Terme Sveti Martin pomagajo pasjemu zavetišču Prijatelji

Medžimurske terme želijo dneve polepšati prav vsem psom - tudi tistim manj srečnim. Zaradi tega bo celotni znesek, plačan za nastanitev vašega kosmatinca, doniran čakovskemu pasjemu zavetišču Prijatelji, ki že od leta 2001 skrbi za več kot 400 psov. Ta številka se zdi izredno visoka, vendar zavetišče ponosno spada med 6 hrvaških ''no kill'' zavetišč - prav vsakega psa, ki tja prispe, skušajo čim prej uspešno namestiti v njegov ''dom za vedno.'' Pred kratkim sta posvojitev dočakala psička Ira in Miki. Po več kot sedmih letih, preživetih v zavetišču, sta sedaj postala del ekipe LifeClass Term Sveti Martin. Zanju ter za vse štirinožne obiskovalce term so zgradili celo pasje igrišče, saj želijo v prihodnosti osrečiti čimveč pasjih gostov medžimurskih Term kot tudi kužkov iz pasjega zavetišča Prijatelji.