O-STA

Vabilo na tiskovno konferenco ob Mednarodnem dnevu mladih

Ljubljana, 03. 08. 2017 - Mladinski svet Slovenije ob Mednarodnem dnevu mladih organizira tiskovno konferenco, ki bo potekala v petek, 11. 08. 2017, ob 10:30 na Kongresnem trgu v Ljubljani in bo namenjena predstavitvi kampanje Partycipiraj.

Mladinski svet Slovenije (v nadaljevanju MSS), krovno združenje mladinskih organizacij, ki delujejo na nacionalnem nivoju in v reprezentativna organizacija za zagovarjanje interesov mladih v Republiki Sloveniji, ob Mednarodnem dnevu mladih (12. 08.), organizira tiskovno konferenco.

Partycipiraj bo osrednja kampanja Mladinskega sveta Slovenije, ki se bo osredotočala na mlade in jih vzpodbujala da se aktivirajo tako športno kot tudi družbeno in odločanje o svoji prihodnosti prevzamejo v svoje roke. S kampanjo bomo med mladimi dosegali premike iz njihove cone udobja, jim predstavili različne oblike aktivacije in jih skozi različne aktivnosti tudi spodbujali, da se v njih udejstvujejo. Ker smo mladi prihodnost družbe in je to moč slišati v vsakem političnem nagovoru, je prav, da se mladim tudi prisluhne in se jih upošteva.

Tiskovna konferenca bo potekala ob 10:30 na Kongresnem trgu z aktivnostjo igralcev uličnega gledališča, predstavitvijo kampanje Partycipiraj in govori ambasadorjev kampanje.

Za vprašanja ali pojasnila nas kontaktirajte na pr@mss.si ali 040 797 994 (Klemen).

Mladinski svet Slovenije