O-STA

Europark praznuje zabavnih sedemnajst

Zadnji tedni v avgustu bodo v Europarku še posebej pestri, saj letos proslavlja že 17 zabavnih let. Kot vsako leto bo z njim praznovala cela Štajerska, saj bo Europark poskrbel za nepozabno druženje, polno zabave in prijetnih doživetij.

Koncert v središču mesta

V soboto, 19. avgusta, ob 19. uri se bo Trg Leona Štuklja spremenil v veliko koncertno prizorišče, kjer bodo lahko obiskovalci najprej zaplesali v poletnih ritmih skupine Kingston. Sledil bo nastop mladih glasbenih zvezd, priljubljenih bratov Roka in Aneja Piletič v zasedbi BQL. Na svoj račun pa bodo prišli tudi vsi ljubitelji rock glasbe, saj bo koncert s svojimi hiti zaključila ena izmed najboljših in najbolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji − Dan D.

Praznovanje za najmlajše

V tednu po velikem koncertu se bo rojstnodnevno rajanje preselilo na desni breg Drave, kjer v petek, 25. avgusta, ob 17. uri pripravljajo popoldan dogodivščin za najmlajše Europarkove obiskovalce. Na osrednjem prireditvenem prostoru jih bo v igrani plesno-glasbeni predstavi razveseljeval Ribič Pepe, legenda morskih prigod, in njegov navihani prijatelj Kakadudu.

Dejan Vunjak in torta velikanka

Rojstnega dneva pa si v Europarku seveda ne znajo predstavljati brez prav posebnega druženja s svojimi zvestimi obiskovalci. Pester program, ki bo na sporedu v soboto, 26. avgusta, s pričetkom ob 11. uri, bo vodila moderatorka Polona Požgan. Praznovanje bo s svojo glasbo popestril Dejan Vunjak, ki je s svojim plesnim talentom mnoge navdušil tudi v oddaji Zvezde plešejo. Da bo razvajanje tisti dan še slajše, bosta poskrbela tudi izjemni 17 % popust pri nakupih v Europarku ter slastna torta velikanka.