O-STA

Začenja se zabavno praznovanje v Europarku

Preteklo soboto je na Trgu Leona Štuklja potekal Europarkov koncert, na katerem so se Štajerci zabavali ob melodijah Kingstonov, dueta BQL ter rockerjev Dan D. Veliko praznovanje Europarkovega rojstnega dne pa se šele začenja. Ob svoji 17. obletnici so za svoje obiskovalce pripravili zabaven in pester program, ki bo ponudil nekaj za vsak okus.

Morske pustolovščine za najmlajše

Najprej bodo na svoj račun prišli najmlajši. Medtem ko se lahko vsakodnevno zabavajo v Čarobnem svetu ter ob nedeljah prisluhnejo najlepšim pravljičnim doživetjem, jih že danes čaka posebno presenečenje, polno veselja in smeha. Ob 17. uri bo namreč otroke obiskal Ribič Pepe, legenda morskih pustolovščin. Skupaj z njim in njegovim navihanim prijateljem Kakadudujem ter zvrhano mero domišljije bodo spoznavali življenje daljnih dežel in se odlično zabavali.

Rojstnodnevna zabava v Europarku

V soboto, 26. avgusta, ob 11. uri bo v Europarku rojstnodnevni finale. Osrednji prireditveni prostor se bo spremenil v središče rojstnodnevne zabave, kjer bo obiskovalce s svojimi hiti zabaval simpatični Dejan Vunjak. Praznovanje bodo okronali tudi slastna torta velikanka in super rojstnodnevni popusti.