O-STA

Telekom Slovenije prenovil mobilne pakete za mlade, ki so odslej na voljo pod imenom Neodvisni

Ljubljana, 15. september - Telekom Slovenije, ki je v septembru celovito prenovil ponudbo mobilnih paketov, je sedaj prenovil tudi ponudbo naročniških mobilnih paketov za mlade. Odslej sta mladim med 11. in 31. letom na voljo nova paketa z imenom Neodvisni A in Neodvisni B. Paketa vključujeta enake količine storitev kot dosedanja paketa EU Dogaja in Hej, prav tako ostaja nespremenjena mesečna naročnina paketov. Novost pa je dodatna storitev SIM 2 Mladi, ki je na voljo v paketu Neodvisni B. S prenovo ponudbe je Telekom Slovenije prenehal s trženjem paketa Dogaja.

Paket EU Dogaja so v Telekomu Slovenije preimenovali v paket Neodvisni B. Paket z nespremenjeno mesečno naročnino 19,95 evra vključuje enake storitve kot dosedanji paket EU Dogaja, in sicer neomejene klice in sporočila ter 20 GB prenosa podatkov, ki jih lahko naročnik porabi v Sloveniji ali v državah območja z EU-tarifo. Paket vključuje tudi hitri prenos podatkov LTE/4G s hitrostmi 150/50 Mbit/s. Po novem paket vsebuje tudi možnost dodatnega podrejenega naročniškega razmerja s SIM 2 Mladi, ki naročniku omogoča pridobitev dodatne SIM-kartice in dodatnih 50 GB paketnega prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, ki se dodajo količini nosilnega paketa. Naročniki lahko tako skupne količine koristijo na obeh SIM-karticah v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in državah območja EU-tarife (do 20 GB iz paketa Neodvisni B).

Dosedanji paket Hej so v Telekomu Slovenije preimenovali v paket Neodvisni A. Neodvisni A, katerega mesečna naročnina ostaja 14,95 evra, vključuje neomejene pogovore v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, neomejena sporočila v vsa slovenska omrežja, neomejena sporočila znotraj območja držav z EU-tarifo ter 250 minut za klice v ostala slovenska omrežja ali v državah območja z EU-tarifo. Paket vključuje tudi 250 MB prenosa podatkov, ki jih lahko naročnik porabi tudi v državah območja z EU-tarifo. Paket vključuje tudi hitri prenos podatkov LTE/4G s hitrostmi 150/50 Mbit/s.

Ob tem so v Telekomu Slovenije prenehali s trženjem paketa Dogaja, ki ga bodo naročniki sicer še obdržali, sklepanje novih naročniških razmerij za omenjeni paket pa ne bo več možno. Vsem naročnikom paketov za mlade (izjema so paketi Džabest 250 za zmeri, Džabest 2000 za zmeri in Džabest Na polno za zmeri), ki do dopolnjenega 31. leta ne bodo sami uredili spremembe paketa za mlade v drug izbrani naročniški paket za mobilne storitve, bo Telekom Slovenije v skladu s spremembo ponudbe odslej izbrani paket za mlade spremenil v paket Dostopni A.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.