O-STA

Erasmus+ dan

6. 10. 2017 bomo v Hiši EU (Dunajska cesta 20, Ljubljana) organizirali Erasmus+ dan, kjer bomo izpostavili dosedanje pluse programa Erasmus+ in se obenem zazrli tudi v prihodnost. Dogodek organizira CMEPIUS v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji.
V prvem delu dogodka vam bomo tako predstavili izsledke vmesne evalvacije učinkov programa Erasmus+ za področje izobraževanja in usposabljanja ter nekaj izbranih primerov slovenskih dobrih praks. Tako boste lahko iz prve roke izvedeli, kako mednarodno sodelovanje lahko prispeva k večji kakovosti v izobraževanju - pa najsi bo to na osebni ravni, na ravni organizacije ali celo širše.


Drugi del je namenjen splošni predstavitvi programa Erasmus+ za vse, ki programa sploh še ne poznate. Predstavili vam bomo, kakšne aktivnosti podpira program ter, kako je mogoče pridobiti sredstva za izvajanje teh aktivnosti.

Na dogodek nadvse lepo vabimo vse, ki ste v zadnjih 18 letih prispevali svoj košček (ali več njih) v mozaiku najuspešnejšega programa Evropske unije, posebej lepo pa ste vabljeni tudi vsi, ki v evropskih programih do sedaj še niste sodelovali in bi si v prihodnosti želeli vzpostaviti ali okrepiti mednarodno mrežo, izmenjevati odlične prakse s tujimi partnerji, nadgraditi svoje strokovno znanje ter uresničiti projektne ideje in rezultate, ki bodo pripomogli k razvoju tako vaše organizacije kot samega pedagoškega procesa.

Zaradi omejenega števila mest vas vljudno prosimo, da se čim prej prijavite preko spletnega obrazca. Možna je tudi prijava zgolj na 1. ali zgolj na 2. del dogodka.

Več o dogodku ter okviren program si lahko ogledate tukaj.

Lepo vabljeni k prijavi!