O-STA

Mozirje: na dobrodelni otvoritvi nove dm prodajalne bo tudi Marko Milič

V četrtek, 12. oktobra, vabi Mozirje na otvoritev nove dm prodajalne, ki je svoje mesto našla na Cesti na lepo njivo 6. Poleg razvajanja s celodnevnimi ekskluzivnimi ugodnostmi in neštetimi zabavnimi aktivnostmi, bo dm še posebej razveselil učence osnovne šole Mozirje. Otvoritev bo namreč potekala v dobrodelnem vzdušju, sredstva pa bodo namenjena za nakup športne opreme, ki bo športne aktivnosti še bolj približala osnovnošolcem.

Aktivno z Markom Miličem in Miho Deželakom

Dogodka zagotovo ne smejo zamuditi tudi vsi košarkarski navdušenci, ki se bodo lahko med 16. in 17. uro spoznali z legendarnim Markom Miličem, prvim slovenskim košarkarjem, ki je zaigral v ameriški profesionalni ligi NBA, vse skupaj pa bo še dodatno popestril priljubljeni radijec Miha Deželak. Obiskovalke se bodo lahko razvajale z brezplačnim ličenjem in manikuro z linijo trend IT UP, vse obiskovalce pa čakajo še presenečenja na kolesu sreče. Najmlajše goste bo zabavala živahna Cvetka Marjetka in ustvarjala čudovite poslikave obraza.

Dobrodelno za osnovnošolce

Četrtek bo potekal predvsem v znamenju ugodnih nakupov, saj bo nova dm prodajalna vsak nakup nad 30 evrov nagradila z 20% popustom, nakup nad 20 evrov s 15% popustom ter nakup nad 15 evrov z 10% popustom. Obiskovalce čaka tudi več kot 100 izdelkov Preprosto ugodno!, kjer bodo ob nakupu enega izdelka drug izdelek prejeli brezplačno. Med številnimi izdelki Preprosto ugodno! bodo lahko obiskovalci nove dm prodajalne izbirali še cel teden. Ugodni nakupi pa ne bodo razveseljevali samo obiskovalcev, temveč tudi osnovnošolce OŠ Mozirje - s pomočjo vseh opravljenih nakupov na dan otvoritve bo namreč dm osnovni šoli Mozirje podaril sredstva za nakup športne opreme v višini 800 EUR ter računalniški terminal, na katerem bodo šolarji lahko prebirali različne informativne vsebine.

Vabljeni v četrtek, 12. oktobra, od 8. ure naprej, na praznovanje ob odprtju nove dm prodajalne v Mozirju!