O-STA

Marko Milič poskrbel za športno obarvano otvoritev nove dm prodajalne v Mozirju

V četrtek, 12. oktobra, je Mozirje dočakalo otvoritev nove dm prodajalne, dogodek pa so popestrili z dobrodelnostjo. S pomočjo gosta Marka Miliča ter zbranih sredstev za nakup športne opreme na OŠ Mozirje so namreč želeli učence še bolj navdušiti za aktivno preživljanje prostega časa.

Medtem ko so se obiskovalke razvajale ob brezplačnem ličenju in manikuro z izdelki linije trend IT UP, je za najmlajše goste poskrbela živahna Cvetka Marjetka, ki je ustvarjala čudovite poslikave obraza. Dogajanje je prijetno popestril tudi radijec Miha Deželak, nekateri obiskovalci so se preizkusili na kolesu sreče, kupce pa so še dodatno razveselile številne ugodnosti. Nakupe nad 15, 20 in 30 evrov so namreč pri dm na dan otvoritve nagradili s posebnim 10%, 15% oziroma 20% popustom, več kot 100 izdelkov pa so ponudili tudi v aktivnosti Preprosto ugodno!, kjer so obiskovalci ob nakupu enega izdelka drugega prejeli brezplačno.

Z vsemi opravljenimi nakupi je dm razveselil predvsem OŠ Mozirje, ki je prejela sredstva za nakup športne opreme v višini 800 EUR in računalniški terminal. Mladi košarkarski navdušenci pa so se ob komentiranju priljubljenega radijca Mihe Deželaka pomerili tudi v mini tekmi proti Marku Miliču, prvemu slovenskemu košarkarju, ki je igral v ligi NBA.