O-STA

Spletna trgovina Opremisidom odslej tudi z velikim prodajnim salonom

Spletna trgovina opremisidom.com je ena največjih slovenskih spletnih trgovin s pohištvom in dodatki za dom. Ponuja več kot 10.000 izdelkov priznanih proizvajalcev, kot so Parisot, Rimobel, Lagea, Actona, Germania, Nordlux, Rabalux.

Septembra so v Brežicah odprli prodajni salon, ki se razteza na 600 m2, v njem pa si lahko obiskovalci v živo ogledajo del ponudbe spletne trgovine. Salon se nahaja tik ob obvoznici, in sicer na Cesti svobode 31 v Brežicah.

V salonu so na ogled postavljeni naslednji programi:

· Otroške sobe

Gre za največjo izbiro otroških sob v Sloveniji; kupci lahko izbirajo med skoraj 40 različnimi modeli. Prodajni hit so otroške sobe Compactos španskega proizvajalca Rimobel, ki se lahko po meri popolnoma prilagodijo prostoru. So generalni uvoznik za največja francoska proizvajalca pohištva Parisot in Gautier, ki ponujata cenovno dostopne in kakovostne otroške sobe.

· Kuhinje

Obiskovalci lahko izbirajo med številnimi kakovostnimi proizvajalci, v salonu ponujajo tudi širok izbor jedilniških in barskih stolov

· Vrata Lip Bled

Vrata odlikujejo dolga tradicija, visoka kakovost, maksimalna prilagodljivost, obenem pa imajo kupci na voljo še široko izbiro.

· Dodatki za dom

Ravno dodatki so tisti, ki iz prostorov ustvarijo dom. V salonu je na voljo velik izbor atraktivnih, sodobnih dodatkov, med drugim svetila, skodelice in svečniki.

· Preproge

Na ogled so postavljene številne preproge priznanih proizvajalcev iz različnih cenovnih razredov, materialov, dimenzij in dizajnov.

· Slovenska ležišča Lagea že dobrih 25 let predstavljajo sinonim za odlično spanje, v salonu Opremisidom v Brežicah pa lahko sami preizkusite različne modele - od mehkejših do trših ležišč.

"Velik prodajni salon zagotovo predstavlja veliko prednost pred ostalimi spletnimi trgovinami s pohištvom, saj lahko stranke v živo vidijo in "potipajo" izdelke iz naše ponudbe. To je predvsem pomembno pri nekoliko dražjih programih, kot so otroške sobe Rimobel, sedežne garniture in dražja ležišča. Vsekakor je prednost salona tudi razstava notranjih vrat Lip Bled ter zelo kakovostnih kuhinj priznanih nemških proizvajalcev in slovenskega Gorenja," je ob otvoritvi salona povedal direktor trgovine Opremisidom Tilen Ledič.

Še ena novost: opremljanje hotelov

V zadnjem času so v podjetju začelo tudi opremljati hotele, apartmaje in nastanitvene objekte z ležišči, posteljami, hotelskim tekstilom in svetili v različnih cenovnih razredih.

Med drugim so opremili naslednje objekte: Terme Dobrna, Grand Hotel Bernardin, St. Simon Izola, Lucija Portorož, Histrion Portorož, Terme Čatež, Hostel Celica Ljubljana, Hotel Urban Ljubljana, Pivoteka Haler Olimje, Amon Olimje, Tri Lučke Krško, Lepa Štorija Portorož, Apartmaji Minisoph Ljubljana, Apartmaji Rožle Kranjska Gora, Hotel Draš Pohorje, Slovenske železnice, Slovenski Zapori, Gast Gostinstvo Ljubljana.....