O-STA

Telekom Slovenije je kot prvi v Sloveniji glasbo v oglaševalski kampanji prek mobilne aplikacije Shazam povezal s svojo ponudbo

Ljubljana, 27. novembra - Mobilna aplikacija Shazam uporabniku s preprostim pritiskom na zaslon pametnega mobitela sporoči naslov skladbe in avtorja, ki jo trenutno posluša, ter mu omogoči povezavo do njenega nakupa v ustrezni spletni trgovini. V Telekomu Slovenije so to funkcionalnost, ki jo aplikacija omogoča, nadgradili, in sicer tako, da so mobilno aplikacijo Shazam povezali s svojo zadnjo oglaševalsko kampanjo, v kateri v televizijskem oglasu uporabljajo skladbo francoske glasbenice Jain z naslovom Makeba. Tako uporabniki, ki med predvajanjem televizijskega oglasa Telekoma Slovenije uporabijo Shazam, ne izvedo le, za katero skladbo gre, temveč prek Shazamovega opisa preprosto dostopijo tudi do povezave z novoletno ponudbo na spletnem mestu Telekoma Slovenije. Uporabnik tako na enem mestu pridobi tudi priročni spisek idej za praznično obdarovanje.

Vas zanima, kako deluje? Na mobitel naložite mobilno aplikacijo Shazam. Med ogledom TV oglasa https://www.youtube.com/watch?v=ba4hGA8WnUI aplikacijo odprite in pritisnite "Tap to Shazam". Tako boste pridobili informacijo o naslovu in avtorju skladbe, hkrati pa tudi povezavo na spletno stran z novoletno ponudbo Telekoma Slovenije.