O-STA

Amazonova aplikacija Prime Video je zdaj na voljo na Apple TV v več kot 100 državah

Integracija z Apple TV, daljinec Siri Remote in univerzalno iskanje omogočajo zelo enostavno iskanje in predvajanje najljubših stvari na Prime Video

Prime Video na Apple TV prihaja ravno pravi trenutek za premiero druge sezone The Grand Tour 8. decembra

SEATTLE - (BUSINESS WIRE) - (NASDAQ: AMZN) - Amazon je danes sporočil, da je aplikacija Prime Video na voljo na napravah Apple TV 4K in prejšnjih generacijah Apple TV v več kot 100 državah. Naročnikom storitve Prime Video je tako zdaj na voljo še več načinov pretakanja nagrajenih in kritiško dobro sprejetih naslovov, vključno s produkcijami Amazon Original Movies in Prime Originals, hollywoodskimi uspešnicami in televizijskimi serijami ter več kot 140 naročninami na programe v ZDA in 95 v Veliki Britaniji, Nemčiji in Avstriji. Od jutri naprej bodo uporabniki lahko v živo uživali v Thursday Night Football na Apple TV 4K in Apple TV. Amazonova knjižnica naslovov v ločljivosti 4K HDR je dosegljiva na Apple TV 4K. Iskanje vsebine v Prime Videu je za gledalce Apple TV izjemno enostavno z aplikacijo Apple TV, daljinskim upravljalnikom Siri Remote in univerzalnim iskanjem v izbranih državah.

"Nič nas ne veseli bolj kot razveseljevanje naših strank, zato smo navdušeni, da bo sedaj možno Prime Video pretakati na Apple TV," je dejal Mark Eamer, podpredsednik Prime Videa. "Aplikacija prihaja ravno pravi čas za težko pričakovano novo sezono serije The Grand Tour, ki se začne 8. decembra. Naročniki Prime Videa, ki bodo pretakali serijo na Apple TV 4K, bodo imeli izjemno izkušnjo gledanja v kakovosti 4K HDR."

Lastniki Apple TV po svetu imajo zdaj dostop do Amazon Original Movies in Prime Originals, kot so The Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel in The Tick, hkrati s prihajajočimi premierami Jean-Claude Van Johnson 15. decembra in Phillip K. Dick's Electric Dreams 12. januarja. Prime Video ponuja širok nabor nagrajenih vsebin za otroke, vključno z Tumble Leaf, If You Give a Mouse a Cookie in The Snowy Day, hkrati s priljubljenimi licenciranimi naslovi, ki se dodajajo mesečno.

O storitvi Prime Video

Amazon Video je vrhunska zabavna storitev na zahtevo, ki članom ponuja največjo izbiro vsebin in načinov gledanja vsebin. V sklopu Prime Videa je na voljo na tisoče filmov in televizijskih serij, vključno s priljubljenimi licenciranimi vsebinami in nagrajenimi ter kritiško dobro sprejetimi Prime Originals serijami studia Amazon Studios, kot je The Tick, najbolj gledana Prime Video serija na svetu The Grand Tour Jeremyja Clarksona, Richarda Hammonda in Jamesa Maya, ter nagrajene serije, kot so The Man in the High Castle, Transparent, Mozart in the Jungle in druge, ki so dosegljive za pretakanje kot del naročnine na Amazon Prime. Prime Video je članom v več kot 200 državah in teritorijih po svetu na voljo na www.primevideo.com.

O Amazonu

Amazon vodijo štiri načela: obsedenost s strankami namesto osredotočenosti na konkurenco, sla po izumih, zavezanost operativni odličnosti in dolgoročno razmišljanje. Mnenja strank, nakupovanje z enim klikom, presonalizirani predlogi, Amazonov Prime Fulfillment, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, tablice Fire, Fire TV, Amazon Echo in Alexa so le nekaj produktov in storitev, ki jih je razvil Amazon. Za več informacij obiščite www.amazon.com/about in sledite @AmazonNews.

Izvirno sporočilo je dosegljivo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171206005741/en/

Kontakti

Amazon.com, Inc.
Media Hotline
Amazon-pr@amazon.com
www.amazon.com/pr

Vir: Amazon.com, Inc.