O-STA

#ZAobljuba z Ulo Furlan in Mišo Molk!

8 tednov do izpolnitve zaobljube v Termah Portorož

Si že ves mesec govoriš: "Jutri pa res začnem ..." S telovadbo, z bolj zdravo prehrano, nehati kaditi, več spati ali manj jesti? Si si zastavil svojo novoletno zaobljubo, pa je ne znaš začeti izpolnjevati? Morda potrebuješ vzpodbudo. Ula Furlan in Miša Molk sta se odločili, da prvič skupaj stopita na pot k izpolnjevanju zaobljube. Po nasvete in najustreznejše načine, kako doseči zastavljen cilj in izpolniti skupno zaobljubo, sta odšli v Terme Portorož.

Skupaj si bosta vzeli čas zase in ena za drugo

"To je najina prva skupna zgodba, kjer si bova skupaj vzeli čas zase - in najpomembneje - ena za drugo," se skupne poti veseli srčna hedonistka Ula Furlan. In ko pomisli, da bosta to počeli skupaj na sončni slovenski Obali, že komaj čaka, kaj bo prinesel naslednji teden. Vsak ponedeljek bosta razkrili, katero storitev si lahko tisti teden v Termah Portorož privoščite kar 30 % ceneje. Da boste tudi vi stopili na pot k doseganju boljšega sebe.

Želim postati boljša jaz!

Strokovnjaki v termah z najcelovitejšo wellness, termalno in zdravstveno ponudbo v Evropi bodo 8 tednov skrbeli, da bosta svoj cilj dosegli: "Postati boljša jaz!" Vsi bi si želeli biti boljši. Boljši sami zase. "Če ne zazna um, zazna telo!" se zaveda Miša Molk, kako pomembno je, da poslušamo sami sebe in delamo sebi v prid. Na podlagi fizičnega in mentalnega zdravja jima bodo strokovnjaki Term Portorož svetovali, katere so najustreznejše storitve. Z osmimi različnimi sklopi posvetov, storitev, masaž in sprostitvenih tehnik bodo Ulo Furlan in Mišo Molk vodili, kako spremeniti tisto, kar povzroča največ preglavic. Pa naj bo to s pomočjo pravilnega dihanja, prehrano ali pa enostavno s skokom v termalno Pramorje. Kliknite na www.lifeclass.net in sledite njuni prvi skupni poti. #ZAobljuba