O-STA

Micro Focus je vodilni ponudnik v Gartnerjevem magičnem kvadrantu produktov za avtomatizacijo testiranja programske opreme

2.2.2018
Micro Focus, vodilni ponudnik celovitih programskih in varnostnih rešitev, in sedmi največji dobavitelj programsko orientirane opreme na svetu, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je 9. januarja 2018 obvestil, da se je podjetje uvrstilo v kvadrant vodilnih ponudnikov rešitev tržne analize "Gartner's 2017 Magic Quadrant for Software Test Automation". Gartnerjevi analitiki so si ogledali naslednje produkte podjetja Micro Focus: Unified Functional Testing, Unified Functional Testing Pro, Business Process Testing ter Silk Test.


Ocena podjetja in produktov temelji na popolnosti vizije in sposobnosti izvršitve.

Micro Focus se je leta 2017 združil z oddelkom podjetja HP za razvoj poslovne programske opreme Hewlett Packard Enterprise Software (HPE). HPE je bil med vodilnimi ponudniki te vrste rešitev tri leta zapored od leta 2014, tako da so te iste rešitve, sedaj pač pod okriljem podjetja Micro Focus,. Že štiri leta vodilne rešitve na svojem delu tržišča.

· Unified Functional Testing (UFT), UFT Pro, Silk Test:
Kombinirane rešitve za avtomatizacijo funkcionalnih testov so v celoti usklajene s praksami neprekinjene integracije in testiranja in so optimizirane za DevOps prakso. Pokritost konvergenčne infrastrukture, odprte kode, tehnologije Docker in virtualiziranih omrežij zagotavlja primernost za preizkušanje celovitega aplikacijske okolja podjetja, s čimer podpirajo uvajanje kakovostne programske opreme tako hitro, kot jo podjetje potrebuje.

· Business Process Testing (BPT):
Rešitev za poslovne uporabnike je na komponentah temelječe ogrodje za pospeševanje in optimizacijo avtomatskih testiranj, večjo učinkovitost dosega z optimizacijo in zmanjševanjem testnih skript in vzdrževanja ter upravljanja.

Novembrska kopija "2017 Gartner Magic Quadrant for Software Test Automation":

https://software.microfocus.com/en-us/asset/functional-testing/gartner-magic-quadrant-software-test-automation

Blog:

https://community.softwaregrp.com/t5/Quality-and-Testing-Blog/Gartner-Names-Micro-Focus-a-Leader-in-2017-Gartner-Magic/ba-p/1628300#.WnJGLesrLKB

Citat

Raffi Margaliot senior vice president and general manager, Application Delivery Management, Micro Focus: "The explosion in variety of digital devices and browsers have left most organizations challenged with the ability to continuously test and deliver high-quality, high-performing applications at speed and scale. With market-leading offerings to ensure customers can boldly build applications with the testing capabilities required at the speed of DevOps, Micro Focus deeply synergizes to enhance our customer's user experience - and ultimately reduces their development costs."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do originalne novice:

https://www.microfocus.com/about/press-room/article/2017/micro-focus-named-a-leader-in-gartners-2017-magic-quadrant-for-software-test-automation/

### ### ###

O podjetju Micro Focus

Micro Focus je sedmi največji ponudnik predvsem na znotraj lastne hiše razviti programski opremi temelječih rešitev, ki je nastal leta 1976 kot dobavitelj poslovnih sistemov v okolju COBOL. Mednarodna korporacija s sedežem v Angliji dobavlja programske poslovne rešitve in svetovanje, množico vodilnih rešitev informacijske varnosti iz različnih področij, ter drugo programsko opremo. V okviru podjetja delujejo nekdaj zelo znane enote Borland in Novell, lastijo si tudi produktno linijo SUSE.

Leta 2017 so uspešno zaključili združitev s programskim oddelkom HPE Software, s čimer so prevzeli zelo znane produktne linije s področja varnosti kot so SIEM rešitve - ArcSight; varnostno preverjanje in zaščita aplikacij - Fortify; šifriranje podatkov in sporočilnih sistemov - Voltage; strojni varnostni moduli - Atalla HSM; upravljanje informacijskih procesov - Operation Bridge, Network Operations Management IT Service Management Automation Suite; nadzor in upravljanje informacij - ControlPoint, Content Manager ter Structured Data Manager; varnostno kopiranje in obnavljanje - Data Protector in VM Explorer: upravljanje projektov, protfolia in aplikacij; masovni podatki in analitika - Vertica, IDOL ArcSight ADP; varnostna analitika - ArcSight Investigate ter UBA.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: https://www.microfocus.com/

Dodatne informacije:

Daniel Bednjički, produktni vodja

daniel.bednjicki@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Žolgarjeva ulica 17

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com