O-STA

V LifeClass Portorož so že zacvetele vrtnice

Marca se v Termah Portorož razvajajo ženske

Muza. Princeska iz pravljice. Lepotica. Mati. Gospodinja. Babica. Tista prijazna soseda na koncu ulice. Kaj jim je skupnega? Vse so ženske. In vse si zaslužijo, da jih ima nekdo rad in da jih razvaja. Pa četudi si to privoščijo kar same. Za vse - prijateljice, žene, sestre, sodelavke so v Termah Portorož ob začetku pomladi, v marcu, pripravili prav posebno ponudbo.

Za sproščene misli in svež obraz

Uspešna in poslovna ženska. Zaprta v pisarno. Sonce vidi samo skozi okno. Zvečer si privošči sprehod s prijateljico, a koža potrebuje več. Masaža s toplo morsko vodo za sprostitev telesa in duha, piling obraza in nato še algo obloga za detox telesa. Tako se v Termah Portorož razvajajo morske vile.

V objemu vrtnic

Nežna in ljubeča ženska. Željna topline. Cvetočih vrtnic. Pomirjujočega vonja pomladi. Vonj vrtnice jo bo očaral v Thalasso centru na mediteranskem pilingu in nato še v biserni kopeli z morsko vodo. Povsod bo pomirjal vonj svežih vrtnic. Te so všeč tudi mamicam ob materinskem prazniku. Če jim privoščite še globinsko sprostitev utrujenih mišic in popolno regeneracijo obraza, vam bodo hvaležne do konca življenja.

Po svetu od glave do pet

Avanturistka. Popotnica. Samo, da je nekaj novega. Drugačnega. Obnova kože s kisikom, recimo? Povsem naraven način pomlajevanja obraza. Že dolgo ni bila v tujini? Če bi kdo rekel, da je lahko v enem dnevu na Tajskem in v Indiji, bi mu verjeli? Najprej tajska protistresna masaža hrbta ter nato še ajurvedska masaža stopal in utrujenih nog po indijskih izročilih? Vse je mogoče. V Termah Portorož se lahko v enem dnevu sprehodi iz Tajske v Indijo in nazaj v Portorož. Skoči do solin in se vrne nazaj v tople tropske kraje. Všeč ji bo.

Vremenska napoved za Portorož: 80 stopinj Celzija

Sanja o vročem poletju? Jo zebe do kosti? Ne prenaša sibirskega mraza, ki nas je zajel? Eden največjih savna parkov pri nas 8. in 25. marca ženske razvaja s prav posebnimi, brezplačnimi rituali. Tri ure savnanja v Savna parku, sveže sezonsko sadje in oreščki za dodatno energijo so kot nalašč za razvajanje tistih, ki to potrebujejo. Poiščite najustreznejše darilo za vašo muzo. Hvaležna vam bo.