O-STA

The Silicon Review Magazine : BackBox je med 50 vodilnim podjetji leta 2017

26.2.2018
BackBox, dobavitelj vodilne programske rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je januarja 2018 obvestil, da je publikacija "The Silicon Review Magazine" uvrstila podjetje na njihov seznam v letu 2017 najpomembnejših podjetji iz področja informatike in poslovnih sistemov '50 Leading Companies of the Year 2017'.

Celoten članek o podjetju BackBox v publikaciji The Silicon Review Magazine je tukaj:

http://thesiliconreview.com/magazines/managing-your-network-and-security-devices-backbox-software/

Celotna revija je na razpolago kot PDF dokument tukaj:

https://backbox.com/resources/50-Leading-Final-12-2017.pdf

Uredniška komisija je izbrala BackBox na podlagi podatkov o lojalnosti strank, inovativnosti in razvijanju produktov in novih storitev ali funkcionalnosti, pristopu do reševanja in odpravljanja težav, finančnem stanju podjetja ter o sposobnosti premagovanja negotovosti.

Citati

Sreshtha Banerjee, glavni urednik The Silicon Review Magazine: "The Silicon Review 50 Leading Companies of the Year 2017 program identifies companies which are successful bringing more innovations to the IT and Business world than others, and winning a spot on this list indicates the company has distinguished itself from peers by proving itself more valuable in terms of service quality, vast customer base, and market position."

Ty Murphy, direktor trženja produktov, BackBox: "We are honored to be recognized by The Silicon Review Magazine as the one of the 50 Leading Companies of the Year 2017. We have been receiving awards and recognition throughout the Middle East and Europe for a long time now, and it is exciting to see these achievements carry into North America."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://backbox.com/backbox-named-among-50-leading-companies-of-the-year-2017-by-the-silicon-review-magazine/

### ### ###

O BackBox

BackBox je ponudnik in hkrati tudi naziv njihove vodilne programske rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente informacijskega sistema. BackBox zagotavlja, da so vse konfiguracijske datoteke podprtih naprav in rešitev varno shranjene na enem osrednjem mestu, preverjeno v izvorni obliki, da se omogoči hitro okrevanje, ko je to potrebno. Podprt z vedno aktualnim inventarjem in funkcijo za primerjavo konfiguracij je idealen v vseh okoljih - za vsako organizacijo, več-najemniški podatkovni center ali ponudnika naprednih storitev. Strankam pomaga vzdrževati brezhibno homogeno delovanje raznolikega omrežja in varnostnega okolja z zagotavljanjem odpornosti kompleksne infrastrukture in prožne odzivnosti pri razreševanju težav.

Safeway LTD je vodilno izraelsko podjetje s področja informacijske varnosti, ki je po več desetletjih nabiranja izkušenj pri načrtovanju in vzdrževanju naprednih omrežij in varnostnih storitev razvilo BackBox, ki je sedaj deloma tudi v lasti največjega izraelskega mobilnega operaterja Cellcom.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.backbox.com/

Dodatne informacije:

Alen Šalamun, tehnični direktor

alen.salamun@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Žolgarjeva ulica 17

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com