O-STA

#Zaobljuba: Detox pred poletjem v Termah Portorož

Ko se mati in hči skupaj odločita za boljše počutje

Dnevi se daljšajo, sonce, kolikor ga pride čez oblake, počasi kaže svojo pravo energijo, naša želja po poletju pa postaja vedno večja. In prav je, da tudi mi poiščemo svojo pravo energijo. Miša Molk in Ula Furlan sta jo našli v Termah Portorož.

Poletje pozimi

Se zavedate, da lahko tudi pozimi na morju preživljate tople in prijetne dneve? Se naužijete novih izkušenj in napolnite baterije. Tudi Miša Molk in Ula Furlan sta se v objemu toplih morskih kapljic in toplini mediteranskega sonca sprostili in v Termah Portorož našli tiste storitve, s katerimi lahko razvajata sebe in svoj notranji mir.

Razstrupite svoje telo v LifeClass Portorož

Še trije tedni ju ločijo do konca njune #ZAobljube. "Postati boljša jaz!". Razstrupljanje telesa ne pomeni le izboljšanje zunanjega videza in ureditev stanja notranjih organov, pomeni predvsem izboljšanje splošnega počutja. Ta vam bo povrnil energijo, izboljšal vašo prebavo in izgubile boste tudi nekaj odvečnih kilogramov. Namen vsake detox zaobljube je, da razbremeni organe, ki razstrupljajo telo - jetra, ledvice in črevesje - hkrati pa podpira in izboljšuje njihovo učinkovitost.

Očiščenje z masažo

Razstrupljevalna in sproščujoča masaža v tajskem centru Wai Thai bo iz vašega telesa odplaknila vse strupe, zmanjšala in odpravila zatekanje nog, pomaga pa tudi proti napihnjenosti. Tradicionalna tajska limfna drenaža z aromaterapijo, ki jo v LifeClass Portorož izvajajo certificirani tajski maserji po tradicionalnih izročilih, je Miši Molk spodbudila delovanje limfnega sistema, kar pospeši odpravo strupov iz telesa. Kakšen je občutek, se sprašujete? Gre za nežnejšo masažo, ki pomaga tudi pri oteklinah, poškodbah in celo pri odstranjevanju celulita.

Čiste misli in prerojen um

Si predstavljate, da se po enourni detox masaži počutite, kot da ste mirno spali vso noč? Praznih misli, brez odvečnih skrbi in povsem pomirjeni. Takšen občutek je imela Ula Furlan po Pure Detox masaži v Lepotnem centru. Strokovno usposobljena maserka ji je najprej odprla limfne vozle s posebnim eteričnim oljem, ki pripomore k čiščenju telesa in limfnega sistema. Drenažna masaža pa ob uporabi razstrupljevalnega olja ne pomaga samo pri detoxu telesa, ampak celo odpravlja otekanje nog. Najverjetneje zdaj sedite. Bi vam prijala takšna masaža, kajne? Ves teden vam je v Termah Portorož na voljo kar 30 % ceneje.

#ZAobljuba z Ulo Furlan in Mišo Molk se nadaljuje. Terme Portorož vam ta teden nudijo 30 % popusta na izbrane detox storitve, ki sta jih je v tajskem Wai Thai centru in Lepotnem centru poskusili mati in hči, Miša in Ula. Skok na morje po sonce in cenejše storitve.