O-STA

Izbira prave podlage: misija je mogoče

Dekorativna kozmetika je zvesta spremljevalka vsake predstavnice nežnejšega spola. Vsaka ima svoje navade in razvade, z ličili poudarja svojo naravno lepoto, eksperimentira in izraža svojo individualnost. Vsaka dama pa ima tudi svoj tip kože in bolje, kot ga pozna, lažje izbira ličila in hitreje ureja svoj make up.

Spoznajte svojo kožo in ji privoščite make up, ki ji bo ustrezal

V mesecu žensk se še toliko bolj zavedamo, kako individualna in posebna je vsaka ženska. Kot so iskren nasmeh in iskrice v očeh, pa je unikaten tudi izbor ličil vsake posameznice. Nekatere prisegajo na nude look, druge ne morejo brez mačjih oči, spet tretje rade eksperimentirajo z barvami. Vse pa imajo enako osnovo: če dobro poznajo svojo kožo in njene lastnosti, bodo svojo vlogo odlično odigrala tudi ličila. Le izbrati jih je treba. Da bo šlo brez zadržkov in slabe volje, so v dm pripravili Facebook kviz, ki posameznici pomaga definirati tip kože in poiskati ustrezna ličila, na straneh dm Kataloga pa je na voljo nabor ličil za vse tipe in okuse. Pot raziskovanja ne bo težka, saj potekajo v marcu v nekaterih dm prodajalnah brezplačna ličenja in svetovanja s profesionalnimi vizažisti (kje, lahko odkrijete na www.dm-drogeriemarkt.si), spomladanski dm look pa spremljajo tudi do 30 odstotni popusti pri nakupu izbranih ličil.

Raziskovanje na obzorju

Morda bodo dame končno dobile odgovor, zakaj jim tista šminka, ki je popolna na njeni prijateljici, nikakor ne odgovarja, ali pa, zakaj ne more nad bleščicami navdušiti svoje sodelavke. dm look bo predstavnice nežnejšega spola popeljal v svet ličil, njihove uporabe in primernosti za posameznico. V mesecu žensk, ko se ženijo ptički in se prebuja narava, nam je raziskovanje preprosto pisano na kožo.