O-STA

#ZAobljuba: Skupaj ena z drugo v Termah Portorož

Miša Molk in Ula Furlan sta z LifeClass Portorož izpolnili svojo novoletno zaobljubo

Osem tednov, osem različnih načinov, kako skrbeti zase in svoje telo, osem tednov za izpolnitev novoletne zaobljube, kako postati boljša jaz. In jima je uspelo. Miša Molk in Ula Furlan, nerazdružljivi mati in hči, sta skupaj z LifeClass Portorož dosegli tisto, kar sta želeli. "Vzeti si čas zase - in najpomembneje - ena za drugo," sta v en glas složni Miša in Ula.

Različni, a hkrati tako podobni

Dva znana televizijska obraza, ki sta se razgalila pred vso Slovenijo. Zato, da bi našli sami sebe in ena drugo. Ponovno. Kot sta se poznali in družili včasih. Kot sta se smejali ena drugi in druga z drugo. Kot sta se imeli radi prej in kot se imata radi še vedno.

"Priznam, da sem bila izčrpana, prazna in utrujena"

Ula Furlan se v zadnjem tednu iskreno zaveda, koliko je uspela narediti zase s pomočjo Term Portorož in hotelov LifeClass Portorož. Hvaležna za njihovo pobudo, da se zaobljubi. "Pa ne kar tako, vse povprek in brez razmisleka, niti ne v smislu, da pozabim na čips in smokije po 23. uri. Veseli me spodbuda, da se ponovno zaobljubim sebi. Da poiščem čas in lastni notranji mir, da se naučim mirnejšega vdiha, da si priznam, da sem bila izčrpana, prazna in utrujena in da začnem negovati in hraniti svojo dušo in telo."

Kot v avtomobilističnem šovu

"Tole je airbrush, ki ga jaz poznam iz maske, vi pa iz kakšnega avtomobilističnega šova. Ne bomo barvali avtomobilov, ampak pomladili moj obraz," se razigrano nasmehne Ula in se prepusti strokovnjakinji iz Lepotnega centra. Pravi, da med storitvami v LifeClass Portorož hitro izgubi občutek za čas. "Kisikova sapica mi je dala občutek blagega zimskega mraza, kot da sem nekje na smučanju. Kisik je čarobna sestavina. Je super, ko jo vdihneš, ko greš na sprehod, ampak da je tako super za kožo, da celo odstrani podočnjake ..." je bila presenečena nad kisikovo nego obraza. Na povsem neinvaziven način je pomladila svojo kožo in ji dala pridih pomladi.

Predano osebje, čudovit ambient in učinkoviti tretmaji

"V vsaki masaži uživam, ker gre za stik dveh kož. Ta anti-aging masaža vsebuje tri tehnike. So jo razvili prav tukaj, v Termah Portorož. Skrbi za prekrvavitev, napne kožo, malček dvigne lička, in še podbradek je manjši. Uživam!" je tudi nad zadnjo storitvijo navdušena Miša Molk. V srce se ji je zapisalo predano osebje, čudovit ambient in učinkoviti tretmaji, za katere pravi, da so odlična priložnost za počitek, boljše počutje in osvežen videz.

#ZAobljuba z Ulo Furlan in Mišo Molk je izpolnjena. Terme Portorož vam ta teden nudijo 30 % popusta na izbrane masaže in nege obraza, ki sta jih spoznali tudi Miša Molk in Ula Furlan v Lepotnem centru. Skok na morje po sonce in cenejše storitve.