O-STA

Sedem Kyocerinih naprav nagrajenih v raziskavi Keypoint Intelligence - BLI 2018 Winter Picks

Večopravilni napravi TASKalfa 8002i in ECOSYS M2640idw in še pet drugih, je na 2-mesečnem testiranju doseglo 10 od 10 točk za zanesljivost.

Ljubljana, 14. marec 2018 - Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, je sporočila, da je sedem črnobelih naprav v raziskavi Keypoint Intelligence - Buyers Lab prejelo priznanje 2018 Winter Picks. Raziskovalna hiša BLI jih je uvrstila tudi na prestižna seznama Highly Recommended in Reliability Certified. Med nagrajenimi je pet naprav iz serije večopravilnih naprav TASKalfa: 8002i, 7002i, 6002i, 5002i, 4002i, tiskalnik ECOSYS P2040dw in večopravilna naprava ECOSYS M2640idw.

Večopravilne naprave so dosegle maksimalnih 10 točk za zanesljivost

BLI, znan po svojih izjemno visokih standardih, je pet MFP-jev izpostavil intenzivnemu in strogemu testiranju. Natančneje, TASKalfa 8002i in TASKalfa 7002i sta morali v neprekinjenem 2-mesečnem preizkusu izdelati 450.000 izpisov. Napravi sta v tem podaljšanem časovnem obdobju imeli le en zastoj. Še bolje pa so se odrezale preostale tri večopravilne naprave TASKalfa, ki so proizvedle 225.000 izpisov brez enega samega zastoja.
Pet večopravilnih naprav TASKalfa je tako proizvedlo 675.000 izpisov z le enim zastojem in brez servisnega posega. Za izjemen rezultat je BLI naprave ocenil z najvišjo možno oceno: 10 od 10.

"Zanesljivost je za naše stranke izjemno pomembna, zato je enako pomembna tudi za nas. Rezultat je tako sijajna potrditev naših prizadevanj," je izjavila Danielle Wolowitz, podpredsednica za korporativni marketing pri KYOCERA Document Solutions America. "Poleg tega pa Kyocerina patentirana tehnologija izdelave bobnov pomeni, da so naše naprave ne le zanesljive, temveč tudi ekonomične in ekološke."

Luksuzne zmogljivosti, izjemna moč

George Mikolay, Associate Director BLI, Copiers/Production, je bil še posebej navdušen nad vrednostjo, ki jo te naprave prinašajo. "Kyocerine zmagovalke so se dokazale kot zvezde svojega razreda in podjetja bodo z njihovo uporabo gotovo profitirala," je izjavil in dodal: "Izjemna zanesljivost, visoka kakovost in hitrost delovanja v povezavi s preprosto integracijo s številnimi rešitvami, ki dvigujejo produktivnost, nižajo stroške in izboljšujejo varnost ... Vse to so lastnosti, ki za podpovprečno ceno napravam dajejo izjemno vrednost."

Ocena tiskalnikov: "Izjemno"

Oba tiskalnika sta prav tako dosegla impresivne rezultate - v kategoriji naprav za manjše delovne skupine sta bila ocenjena kot izjemno zmogljiva. "Robustna in zanesljiva KYOCERA ECOSYS P2040dw in ECOSYS M2640idw sta kompaktna, cenovno ugodna z izjemno učinkovitostjo," je dejal Tony Maceri, višji testni tehnik Keypoint Intelligence - Buyers Lab. "Z odlično zanesljivostjo in preprostimi vzdrževalnimi postopki lahko uporabniki pričakujejo minimalen čas nedelovanja naprav."

Glede na to, da vseh sedem naprav standardno ponuja brezžične in Wi-Fi-Direct zmogljivosti, višjo od povprečne kapacitete papirja in nizko nakupno ceno za ponujene zmogljivosti, BLI ocenjuje, da lahko testirane naprave predstavljajo prednost za vsako delovno skupino.

Naprave so na voljo tudi na slovenskem trgu.Za več informacij obiščite http://trgovina.xenon-forte.si.

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence na področju upravljanja z dokumenti predstavlja prostor kjer dobite vse na enem mestu. Z našimi edinstvenimi orodji in neprimerljivim poznavanjem področja, luščimo spoznanja v hrupu najrazličnejših podatkov. Svojim strankam zagotavljamo nepristranska mnenja in odzivna orodja v najbolj pomembnih trenutkih, ko potrebujejo nepristranski opis svojih izdelkov za uspešno doseganje prodaje.

Buyers Lab je že več kot 50 let globalni neodvisni vir zanesljivih podatkov na področju tiskalniških naprav ter ponudnik rezultatov testiranj in prodajnih orodij na vse bolj tekmovalnem tržišču. Kar je v svojem začetku predstavljalo potrošniško publikacijo o pisarniški opremi, je sčasoma preraslo v celovit vir podatkov v stroki. V krajini, ki se venomer spremenja, se z njo spreminjamo tudi mi.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane naša laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab's Recommended ali Highly Recommended in naš certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si