O-STA

Bi izkoristili ugodne gospodarske razmere in začeli svoj biznis?

Število podjetnikov se v zadnjem obdobju hitro povečuje. Nedavna raziskava je pokazala, da imajo inovativne podjetniške ideje predvsem mladi, ki še niso dopolnili 18 let. Za podjetništvo pa se odloča tudi vse več starejših, ki namesto, da bi se upokojili, svoj hobi spremenijo v posel. Bi tudi vi radi izkoristili ugodne gospodarske razmere in začeli svoj biznis?

>>> O hobijih in idejah, ki vam lahko prinesejo zaslužek, govorimo na brezplačnem izobraževanju Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo. Pridružite se nam!

Nedavna raziskava Weebly je pokazala, da več kot 35 odstotkov Britancev svoje hobije spremeni v uspešna podjetja. Če imate tudi vi hobi, v katerem ste dobri in vas veseli, so vaše možnosti za dodaten zaslužek skorajda neskončne. Tu je 5 začetnih nasvetov, kako hobi spremenite v posel.

Med podjetniki začetniki je približno 45 odstotkov žensk. V podjetništvo pa se podaja tudi vse več starejših. Namesto upokojitve, ti raje ustanovijo podjetje. Podjetništvo pa vse bolj zanima tudi mlajši generacijo. 11 odstotkov mladih, starih od 13 do 17 let, že razmišlja o svojih hobijih kot možnosti za zaslužek, je še pokazala omenjena raziskava.

Biznis zanima tudi vse več Slovencev

Čeprav so navedeni podatki iz Velike Britanije, je tudi pri nas podobno. V podjetju DATA opažamo, da vse več posameznikov obiskuje naše brezplačno izobraževanje za podjetnike začetnike Zasluži denar s svojih hobijem ali idejo. Na njem govorimo prav o tem, kako se da vsak hobi z nekaj iznajdljivosti spremeniti v dobičkonosen posel.

Sprva bo morda to le dodatno delo ob službi - popoldanski s. p.. Kasneje pa biznis lahko zraste, se razširi, prinese več zaslužka ... in potrebna bo ustanovitev podjetja. Vse poslovne oblike lahko enostavno registrirate na VEM točki DATA, kjer poskrbimo tudi za preoblikovanje popoldanskega s. p.-ja v polni s. p. in obratno.

>>> Kdaj izbrati ustanovitev s.p. in kdaj ustanovitev d.o.o., natančno pojasnjujemo na brezplačnem Skupinskem svetovanju pred registracijo podjetja.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijegospodarstvo podjetniške novice podjetništvo ustanovitev podjetja

Oznakeavtorski čanki biznis hobi popoldanski s.p. ustanovitev podjetja vem točka

POVEZAVA: https://data.si/blog/2018/03/13/bi-zaceli-svoj-biznis/