O-STA

V soboto podelitev nazivov Naj prostovoljec

Velenje, 5. april 2018 - V soboto, 7. aprila 2018, bo ob 18. uri v Vili Bianca župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič podelil nazive Naj prostovoljec v treh kategorijah. V okviru prireditve bo nastopila mlada velenjska glasbena skupina Jimi Williams.

Mladinski center Velenje, Mladinski svet Velenje in Mestna občina Velenje smo v februarju objavili javni natečaj za Naj prostovoljca mestne občine Velenje v letu 2017. Na javni natečaj je prispelo 11 vlog, in sicer 4 vloge za kategorijo oseb starih do 30 let, 6 vlog za kategorijo oseb starih nad 30 let in ena vloga za kategorijo prostovoljne organizacije.

Natečaj smo pripravili v sklopu prostovoljske akcije Dan za spremembe, ki jo že devetič organizira Slovenska filantropija. Glavni namen akcije je povezovanje različnih prostovoljskih organizacij in prostovoljcev z osebami, ki prostovoljsko pomoč potrebujejo.

Z objavo natečaja Naj prostovoljec želimo v mestni občini Velenje izpostaviti osebe, ki so na lokalnem nivoju pripravljene prostovoljno delati in s svojim delom nadaljevati tradicijo prostovoljnega udejstvovanja v naši skupnosti.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje