O-STA

Odprla se je spletna trgovina Ivanti Marketplace

9.4.2018
Ivanti, vodilni ponudnik rešitev za centralno upravljanje, varovanje in nadzor informacijske infrastrukture, procesov in strežniških oblakov, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je konec februarja letos zagnal spletno trgovino - marketplace.ivanti.com - z aplikacijami, vstavki in dodatki, ter konektorji, za celotni portfolij produktov, ki jih podjetje ponuja.

Ian Aitchison, Ivanti: "IT budgets are tight and as such today's enterprises need new ways to get the most out of their IT investments so that they may better unify IT operations and security. We've built the Ivanti Marketplace to provide the tools and functional extensions customers look for to accelerate their ability to deliver new solutions and initiatives while reducing cost and risk."

Finančna sredstva IT oddelkov so povečini zelo omejena. Le redki si lahko najamejo profesionalne storitve za upravljanje ali nadgrajevanje produktov, pa tudi število sodelavcev je običajno na takem minimumu, da si ne morejo privoščiti zapravljanje časa za stvari, ki niso najbolj nujne. Hitro oz. povečini samodejno nadgrajevanje obstoječih produktov z uradnimi dodatki ponudnika ali vsebino, ki so jo razvili ib so jo pripravljene deliti druge stranke, je zato zelo dober način za izkoriščanje kupljenih rešitev do maksimuma. Spletna trgovina je namenjena izdelkom iz produktnih linij Ivanti, Landesk, HEAT Software ter RES, in z nekatero vsebino za med-produktno integracijo.


Vsebina, ki jo razvija skupnost (stranke), bo na razpolago v bližnji prihodnosti, za zdaj pa je mogoče dobiti dodatke od samega ponudnika ter od partnerjev tipa Ivanti One Partners.

James LaPalme, WinMagic: "As a longtime Ivanti partner and member of the Ivanti One program, we are excited to be featured in the new Ivanti Marketplace. It's an efficient and comprehensive resource for our mutual customers to access the tools and solutions that will enhance the unification of their IT operations and security processes."


Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://www.ivanti.com/company/press-releases

### ### ###

O podjetju Ivanti

Ivanti je proizvajalec programskih rešitev za celostno spremljanje in upravljanje informacijske infrastrukture, sistemov, strežniških oblakov, varnosti, storitev, premoženja in procesov. Je eden najbolj izkušenih ponudnikov teh rešitev, saj obstaja že od leta 1985, čeprav je z legalnega vidika to zelo nova poslovna entiteta. Ivanti je namreč uradno nastal 23. januarja 2017 z združitvijo podjetij LANDESK, HEAT Software, Shavlik, Wavelink ter AppSense v enotno organizacijo.

Programska oprema Ivanti, upravlja več kot 250 milijonov namiznih sistemov, strežnikov in prenosnih naprav po vsem svetu, poslovnih strank je več kot 27.000. Namenjena je za nadzor računalnikov z operacijskimi sistemi Windows, Macintosh ter Linux. Najpomembnejše funkcionalnosti v okviru programske opreme Ivanti so odkrivanje in vodenje inventarja sredstev, odkrivanje in razreševanje varnostnih lukenj in pomanjkljivosti, upravljanje distribucije programskih namestitev, upravljanje programskih popravkov in nadgradenj, spremljanje in poročanje o IT skladnosti, vodenje in uveljavljanje varnostnih pravilnikov, upravljanje energijske potrošnje, vodenje oskrbovalne verige, informacijske storitve za kadrovsko službo in še kaj.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.ivanti.com

Dodatne informacije:

Daniel Bednjički, projektni vodja
daniel.bednjicki@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Žolgarjeva ulica 17
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com