O-STA

V Europarku poskrbeli za raznolike ideje za naslednji oddih

Številne slovenske turistične destinacije ponujajo različna doživetja, zgodbe in izkušnje. Da bi obiskovalci našli pravi kotiček za naslednji oddih, so v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije pretekli konec tedna, 6. in 7. aprila, priredili že tradicionalni Europarkov festival turizma.

Pestra ponudba

Letos so v mariborskem nakupovalnem središču pripravili še posebej pester program, saj so se obiskovalcem predstavili številni ponudniki turističnih izdelkov in storitev iz različnih krajev Slovenije. Tako so lahko obiskovalci preverili turistično ponudbo Podravja, Pomurja, savinjske regije, Zasavja in Obale. Predstavili so se rokodelci, turistična društva, turistične kmetije in hoteli ter drugi ponudniki nepozabnih doživetij. Obiskovalci so lahko poskusili dobrote lokalne kulinarike ter spoznali, kakšne lepote skrivajo številni slovenski kraji. "V današnjem tempu življenja je oddih še kako pomemben. Zato smo še posebej veseli, da smo obiskovalcem predstavili številne ideje in možnosti za preživljanje prostega časa - tako v bližnji okolici kot tudi na malo bolj oddaljenih, a vseeno nadvse prijetnih destinacijah v naši prelepi Sloveniji," je ob zaključku festivala povedala Simona Mandl, center managerka Europarka.

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga
Tel.: 02 320 82 22
e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR
Petra Črnivec, odnosi z javnostmi
Gsm: 040 165 054
e-pošta: petra.crnivec@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider
Public Relations
SES Spar European Shopping Centers GmbH
Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg
Verena Wegscheider@ses-european.com
Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450