O-STA

Synology je predstavil RackStation RS2418+/RS2418RP+

RS2418+

Zasnovan za podjetja, ki potrebujejo fleksibilno shranjevanje in M. 2 SSD razširljivost

Ljubljana, 12. april 2018 - Podjejte Synology je predstavilo RackStation RS2418+/RS2418RP+, strežnik NAS višine 2U z 12 režami za diske, ki je namenjen vgradnji v komunikacijske omare. Manjšim in srednje velikim podjetjem prinaša preprosto nadgradnjo hrambenega prostora za primerno ceno.

RS2418+/RS2418RP+ podpira do 144 TB skupne kapacitete v enotnem ohišju višine 2U. Kapaciteto hrambenega prostora pa je z uporabo razširitvene enote RX1217/RX1217RP mogoče preprosto razširiti na do 288 TB.

""RS2418+/RS2418RP+ je zasnovan za reševanje skupnih IT izzivov manjših in srednje velikih podjetij- proračuni so majhni, količina podatkov se hitro povečuje in osebje oddelkov IT je obremenjeno z vse večjimi izzivi, njihovo število pa je premajhno," je izjavil Jason Fan, produktni vodja pri Synology Inc. "RS2418+/RS2418RP+ je zasnovan tako, da se spopada s temi izzivi. Ponuja možnosti skalabilnega nadgrajevanja hrambenih zmogljivosti in ugoden skupni strošek lastništva, obenem pa prinaša obilo različne programske opreme. Zato je strežnik idealna izbira za naloge centralne lokacije za varnostno kopiranje podatkov ali datotečnega strežnika."

V jedru RS2418+/RS2418RP+ deluje Intelov štirijedrni procesor Atom C3538 s 4 GB DDR4 non-ECC UDIMM RAM spomina, ki je razširljiv do 64 GB. Štiri plug-and-play Gigabit Ethernet LAN vhode je, preko reže za PCIe 3.0, možno nadgraditi z zmogljivejšimi 10GbE NIC, ki omogočajo prek 1.400 MB na sekundo sekvenčnega pretoka in 38,900 iSCSI IOPS.

Reža PCIe lahko služi tudi za namestitev M.2 SSD adapterske kartice, ki zmogljivosti izdatno poveča, s čimer je naprava idealna izbira za poganjanje aplikacij kot so na primer hramba za baze podatkov, datotečni strežnik za večje število uporabnikov ali za obdelavo videa.

RS2418+/RS2418RP+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Za več informacij o RS2418+/RS2418RP+ obiščite https://www.synology.com/products/RS2418+

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si