O-STA

Po NLB Pay v trgovino Google Play

Prihodnost je tu že danes. Z najsodobnejšimi načinom plačevanja - mobilno denarnico NLB Pay. Odslej jo najdete v trgovini Google Play, od koder si jo lahko pretočite ter plačujete zanesljivo, enostavno, hitro in varno. NLB Pay tudi nagrajuje.

V mobilni denarnici NLB Pay so združene lastnosti klasične plačilne kartice in v mobilni telefon vgrajene NFC tehnologije, ki omogoča brezstično povezavo pametnega telefona in čitalnika za plačevanje na prodajnem mestu (terminal POS). Storitev je mogoče izredno hitro in enostavno aktivirati: imetnik katere koli NLB Plačilne kartice Maestro ali Mastercard lahko to naredi popolnoma sam, brez pomoči bančnika in to v eni sami minuti.

Nadvse preprosto pa je tudi plačevanje z mobilno denarnico NLB Pay. V NLB smo namreč povzeli že obstoječi način plačevanja z brezstičnimi karticami, s katerimi lahko plačujemo na več kot sedmih milijonih lokacij v 107 državah sveta - prislonim in plačam. Pred plačilom je treba le odkleniti telefon, na katerem je vklopljen NFC.

V sklopu plačevanja z mobilno denarnico NLB Pay je za zneske, nižje od 15 evrov, treba zgolj počakati na odziv terminala POS, za višje zneske pa je še vedno potrebno vnesti številko PIN in nato počakati na odziv terminala POS. Na ta način je zagotovljena enostavna uporabniška izkušnja ob najvišji stopnji varnosti.


NLB Pay pa tudi nagrajuje in to ne le s svojo uporabnostjo, sodobnostjo in enostavnostjo - nagrajuje namreč tudi s čudovitimi nagradami. Mobilno denarnico smo namreč povezali z nagradno igro, v okviru katere bomo vse do sredine oktobra uporabnike NLB Pay nagrajevali s prenosnimi zvočniki, naglavnimi slušalkami, mobilnimi telefoni, ter vstopnicami za glasbene festivale in koncert. Več o nagradni igri in pravilih najdete tukaj.

Kratka navodila za namestitev mobilne denarnice NLB Pay si oglejte v spodnjem videu.


NLB Komuniciranje