O-STA

Jam City izdal igro Harry Potter: Misterij Bradavičarke v trgovinah App Store in Google Play

Nova mobilna igra omogoča igralcem, da neposredno kot učenci izkusijo čarovnijo čarovniške šole Bradavičarka


LOS ANGELES - Jam City, studio za mobilne igre s sedežem v Los Angelesu, je danes sporočil, da je nova igra Harry Potter: Misterij Bradavičarke že na voljo na platformah App Store in Google Play. Igra Harry Potter: Misterij Bradavičarke, ki jo je Jam City razvil v partnerstvu z družbo Warner Bros. Interactive Entertainment, je prva mobilna igra, v kateri lahko igralci ustvarijo lasten lik in izkusijo življenje učenca na Bradavičarki.


Igra izhaja v okviru založbe Portkey Games, ki spada pod Warner Bros. Interactive Entertainment in se posveča razvijanju novih igralnih izkušenj z mobilnimi in video igrami, ki igralce postavijo v središče lastne pustolovščine, navdihnjene z izvirno serijo del pisateljice J.K. Rowling.


To obvestilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je na voljo na naslovu: https://www.businesswire.com/news/home/20180425005082/en/


Igraj igro Harry Potter: Misterij Bradavičarke že danes! www.HarryPotterHogwartsMystery.com/ (Grafika: Business Wire)


"Zelo redki so trenutki, ko dobi podjetje s podrčajo medijske zabave priložnost, da v svet zares vnese čarovnijo in navdušuje nas neverjeten odziv, ki ga je bila naša igra že deležna s strani navdušencev na Harryja Potterja iz vsega sveta," je povedal Chris DeWolfe, soustanovitelj in izvršni direktor družbe Jam City. "Pri Jam Cityju smo trdo delali za to, da lahko vsak nadobudni čarodej ali čarodejka preko svojega pametnega telefona ali tablice vstopi v Bradavičarko in začne svojo čarobno popotovanje."


Zgodba Harry Potter: Misterij Bradavičarke se dogaja v 80-ih letih 20. stoletja. Igralci bodo v igri kot učenci napredovali skozi Bradavičarko kot člani enega od njenih štirih domov. Igralci bodo lahko ustvarjali in nadgrajevali lastne like preko sistema avatarjev, osvojili arzenal čarovniških spretnosti in razvili odnose z drugimi učenci. Osvojili bodo lahko vse od izdelave strupov pod budnim očesom Robausa Rawsa do transfiguracije s pomočjo profesorice McHudurrove. Ob interaktivnem izrekanju urokov igra ponuja tudi sistem srečevanj, pri katerem izbira različnih pripovedi vpliva na posamezne dele zgodbe.


"Bila sem udeležena pri ustvarjanju mobilne igre Harry Potter: Misterij Bradavičarke in lahko rečem, da bo ta v veliko veseljem mojim vnukom," je povedala filmska igralka Maggie Smith, ki je v igri posodila glas profesorici McHudurrovi.


Igralci bodo seznanjeni tudi z nekaterimi novimi liki, kot so Penny, strokovnjak za napoje v domu Pihpuff, Tulip, uporniški pavliha iz doma Drznvraan, in Merula, član doma Spolzgad s temno preteklostjo. Medtem ko igralci razvozlavajo misterij Bradavičarke, bodo raziskovali že poznane lokacije, kot sta Prečna ulica in Meryascoveena.


Igra Harry Potter: Misterij Bradavičarke je brezplačna in je preko platform App Store in Google Play za mobilne naprave na voljo TA HIP. Če želite izvedeti več podrobnosti o igri Harry Potter: Misterij Bradavičarke ali se povezati z drugimi navdušenci nad Harryjem Potterjem, obiščite www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, za več informacij pa tudi www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.


O podjetju Jam City:


Jam City je eno vodilnih svetovnih podjetij v mobilni zabavi, ki družabno-igralne izkušnje zagotavlja na milijone igralcem po vsem svetu. Leta 2010 so ga ustanovili soustanovitelja platforme MySpace Chris DeWolfe in Aber Whitcomb in nekdanji vodilni pri 20th Century Fox Josh Yguado. Jam City je ustvarjalni motor, odgovoren za nekatere izmed najbolj donosnih in najdlje popularnih mobilnih igric za več igralcev, kot so Cookie Jam (dobitnik Facebookove nagrade igra leta) in Panda Pop. Jam City je glavni referenčni studio za Hollywood, saj je razvil poglobljene, zgodbeno bogate mobilne igre na osnovi legendarnih znamk iz zabavne industrije, kot so Harry Potter, Family Guy in Marvel Avengers. Jam City ima 500 zaposlenih v studiih v Los Angelesu, San Franciscu, San Diegu, Seattlu in Buenos Airesu. Ekipa Jam Cityja je znana po svoji ustvarjalni odličnosti in tehnični inovativnosti na ključnih področjih, na primer pri podajanju zgodbe ter na področjih podatkovne znanosti in razumevanja uporabnikov.


O družbi Warner Bros. Interactive Entertainment:


Warner Bros. Interactive Entertainment, del Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je ena vodilnih svetovnih družb na področju založništva, razvijanja, licenciranja in distribucije zabavnih vsebin za interaktivne platforme, med drugim za konzolne, mobilne in računalniške igre, tako za interno kot za skupno razvite.


O znamki Portkey Games:


Portkey Games, del Warner Bros. Interactive Entertainment, je znamka za igre, ki se posveča razvijanju igralnih izkušenj, ki jih navdihujejo čarovnija in pustolovščine čarovniškega sveta pisateljice J.K. Rowling. Igre Portkey Games omogočajo igralcem, da sprejemajo lastne pripovedne odločitve, se podajo v čarovniški svet in odkrivajo nove in edinstvene izkušnje. Založba je nastala, da bi igralcem in navdušencem omogočila nove igralne izkušnje, ki jim omogočajo potop v čarovniški svet na način, da si lahko ustvarijo lastno čarobno izkušnjo.


O seriji Harry Potter:


Harry Potter je še naprej svetovni fenomen. Prav vsaka od sedmih knjig avtorice J.K. Rowling je podrla prodajne rekorde; skupno je bilo doslej prodanih več kot 500 milijonov knjig, ki so bile prevedene v 80 jezikov. Za filme Harry Potter, ki jih je produciral Warner Bros. Pictures, je bilo prodanih za več kot 7,7 milijarde dolarjev vstopnic, s čimer je franšiza Harry Potter najdonosnejša v zgodovini filma.


Programska oprema HARRY POTTER: SKRIVNOST BRADAVIČARKE © 2018 Jam City, Inc. Razvil Jam City. Jam City® in logotip Jam City sta registrirani ali neregistrirani znamki Jam City, Inc. PORTKEY GAMES © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. in FANTASTIC BEASTS. Založniške pravice © J.K. Rowling. PORTKEY GAMES, HARRY POTTER: MISTERIJ BRADAVIČARKE, HARRY POTTER in FANTASTIC BEASTS liki, imena in povezani prepoznavni znaki so del blagovne znamke © Warner Bros. Entertainment Inc. Vse pravice pridržane.


WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s18)


Obvestilo urednika:


Če si želite naložiti podporne vsebine za igro Harry Potter: Misterij Bradavičarke, obiščite:

https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-Assets

Za ogled ali vključitev napovednika za igro Harry Potter: Misterij Bradavičarke obiščite:

https://youtu.be/ehixbGzOZ_M


MINUTNI VIDEO OB IZIDU IGRE - VISOKA LOČLJIVOST


Minutni video ob izidu igre, konččni (Hightail prenos: https://spaces.hightail.com/receive/U9rhF6TuD5

Minutni video ob izidu igre, (Dropbox prenos): https://www.dropbox.com/s/z0yplfmctvzcole/4036%20Harry%20Potter%20VNR%2060%20v7.mp4?dl=0

Minutni video ob izidu igre (YouTube): https://www.youtube.com/watch?v=zp8wk6IMAUs&feature=youtu.be


90-SEKUNDNI VIDEO OB IZIDU IGRE - VIDEO Z VISOKO LOČLJIVOSTJO


90-sekundni video ob izidu igre, končni (Hightail prenos): https://spaces.hightail.com/receive/SkqfFtLpMA

90-sekundni video ob izidu igre (Dropbox prenos): https://www.dropbox.com/s/6if8b0tdzb8c8bt/4032%20Harry%20Potter%20VNR%2090%20v7.mp4?dl=0

90-sekundni video ob izidu igre (YouTube): https://www.youtube.com/watch?v=nvivyi6D6U0&feature=youtu.be


PAKET Z DODATNIMI POSNETKI - VIDEO Z VISOKO LOČLJIVOSTJO


elektronski paket za medije (Hightail prenos): https://spaces.hightail.com/receive/34AYAaC1zE

elektronski paket za medije (Dropbox prenos): https://www.dropbox.com/s/3w1kc5qixie7kwt/4031%20Harry%20Potter%20EPK%20v7.mp4?dl=0

elektronski paket za medije (YouTube): https://www.youtube.com/watch?v=onmEX8FFkj0&feature=youtu.be


Izvorna različica je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180425005082/en/


Kontakti


Medijski kontakti:

za Jam City

Sarah Ross, 310-924-1404

sarahr@jamcity.com

ali

Jam City

Kenny Johnston, 602-999-1890

KJohnston@jamcity.com

ali

ONE PR Studio (za Jam City v ZDA US)

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa

510-893-3271

jamcity@oneprstudio.com




Multimedia


Video - Jam Cityjev Harry Potter: Misterij Bradavičarke


Video - [Minutni video ob izidu igre] Jam City izdal igro Harry Potter: Misterij Bradavičarke


Fotografija - Igrajte igro Harry Potter: Misterij Bradavičarke že danes! www.HarryPotterHogwartsMystery.com/ (Grafika: Business Wire)