O-STA

Knjižni skener CZUR ET16 Plus je prejel priznanje Editors' Choice revije PC Magazine

Ljubljana, 4.5.2018 -- CZUR, globalni proizvajalec pametnih strojnih rešitev, prisoten v več kot 30 državah, je sporočil, da je knjižni skener CZUR ET16 Plus prejel priznanje "Urednikov izbor" uredništva revije PC Magazine. ET16 Plus si je prislužil priporočilo Editors' Choice Award s hitrostjo skeniranja, velikim naborom funkcionalnosti in vsestranskostjo.

Skrben pregled naprave je PC Magazine opravil z več vidikov: izgled, strojna oprema, lastnosti programske opreme in zmožnosti skeniranja. Uredniki so še posebej pohvalili programske funkcije naprave in proces skeniranja. Tony Hoffman, urednik revije PC Magazine, je potrdil učinkovitost delovanja ET16 Plus: "Kakovostna mešanica hitrosti, funkcij in vsestranskosti je zaslužila naš uredniški izbor." Nagrado si je ET16 Plus prislužil v konkurenci tisočih podobnih izdelkov, ki so bili testirani v testnem laboratoriju revije.

CZUR ET16 Plus, ki je bil predstavljen septembra 2017, po zaslugi tehnologije ravnanja ukrivljenih strani "Curve Flatten", predstavlja novost na področju skeniranja knjig. Tehnologija omogoča napravi učinkovito skeniranje vezanih dokumentov in se ponaša z robustno programsko opremo in najsodobnejšimi funkcijami. Kakovost naprave ET16 Plus sta pohvalila tudi znani You Tube bloger Dan Nessel in spletni preskuševalec tehnoloških naprav Salih Sarikaya.

ET16 Plus pregled na DadDoes: https://youtu.be/XPwrvRfR1jk?list=PLIb7UmgRg2xPaVyKvPPKgT8JDIey2TGfb.

Optični bralniki so, z občasnimi tehnološkimi posodobitvami, prisotni na tržišču že skoraj 30 let. Uporabniki niso imeli učinkovite alternative zapletenim skenirnim sistemom. Kang Zhou, ustanovitelj podjetja CZUR TECH, je začel razvijati zamisel o spremembi že v srednji šoli. Kasneje je skupaj s sodelavci razvil prvi pametni knjižni skener, ki ni obremenjen z zapletenimi procesi namestitve in upravljanja. Pametni knjižni skener ET16 Plus je v resnici spremenil tržišče knjižnih skenerjev in z naborom kakovostnih funkcionalnosti in prilagodljivostjo, postavil nova merila uspešnosti.

ET16 Plus, ki ga poganja 32-bitni MIPS procesor s HD kamero z ločljivostjo 16 MP, se ponaša z inovativno stransko osvetljitvijo, učinkovito funkcijo optičnega prepoznavanja besedila (OCR) ter inteligentno programsko opremo za procesiranje slik.

Za več informacij obiščite https://goo.gl/pZb865.

###

O podjetju CZUR

CZUR je visoko tehnološko podjetje iz Shenzhena na Kitajskem, ki je usmerjeno v izdelavo pametnih rešitev za podjetja in domače uporabnike. Trgu so se predstavili s pametno rešitvijo za hitro skeniranje vezanih dokumetov, na primer knjig, in drugih oblik dokumentov. Prodajni program poleg skenerjev sestavljajo še programska oprema za osebne računalnike, storitve v oblaku, aplikacije za mobilne naprave in razvoj posebnega algoritma za skenerje. Prodajna mreža, ki jo sestavlja več kot 50 distributerjev v več kot 30 državah,se ves čas dopolnjuje. CZUR vSloveniji od letos zastopa Xenon forte d.o.o..

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Xenon forte d.o.o. je podjetje s skoraj trideset-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon forte Montenegro in Xenon forte d.o.o. Sarajevo skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, CZUR, Trodat in KAI na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore. Dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Podjetje Xenon forte sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si