O-STA

Hillstone je prejemnik dveh priznanj Cyber Defense Magazine Awards

Hillstone Networks, ponudnik naprednih požarnih pregrad in drugih inovativnih varnostnih rešitev za zagotavljanje odpornosti pred najnaprednejšimi grožnjami, ter podjetje REAL security d.o.o. iz Maribora,

je dobil z dvema izdelkom, ki sta del platforme za večplastno zaščito informacijskih omrežij v podjetjih in drugih organizacijah, priznanja v dveh kategorijah Cyber Defense Magazine:

- storitev Hillstone Networks CloudView je zmagovalka podelitve v kategoriji SaaS / Cloud Security;

- Hillstone NIPS je zmagovalec kategorije Intrusion Prevention Systems.

Originalni citati

Gary S. Miliefsky, Publisher, Cyber Defense Magazine : "Hillstone Networks has won two awards from our global magazine, after nearly 3,000 infosec companies were reviewed. This is due to the company being an innovator, on a mission to help stop breaches and get one step ahead of the next threat, proactively."

Lingling Zhang, vodstvo produktov in trženja, Hillstone Networks : "We deliver security solutions that simply work, and to continue to be recognized in the market is a great validation to us."

Pierlugi Paganini, glavni urednik Cyber Defense Magazine : "We are proud to see Hillstone Networks as a n award-winning innovator, offering a new approach to defeat cyber criminals in a space that sees $600B in theft and damages."

O Cyber Defense Magazine,

Publikacija ima več kot 1.2 milijona strokovnih bralcev in je pomemben vir najnovejših informacij s področja IT varnosti, predvsem zato, ker jo vodi in vsebine ustvarja skupina neodvisnih, poštenih, in delu strastno predanih profesionalcev informacijske varnosti. Njihova misija je nesebično deljenje najnovejših spoznanj ter strokovnih informacij, zgodb iz resničnega sveta kibernetske varnosti in kriminala, ter ocenjevanje in nagrajevanje najboljših idej, izdelkov ter storitev informacijske varnosti. Elektronska edicija izide enkrat mesečno in je na voljo brezplačno, omejene tiskane izdaje pa delijo na vodilnih konferencah tipa RSA in pošiljajo prejemnikom s plačano naročnino. Več na: http://www.cyberdefensemagazine.com

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do originalne novice:

https://www.hillstonenet.com/?hillstone_press=hillstone-networks-wins-two-cyber-defense-magazine-awards

### ### ###

O podjetju Hillstone Networks

Leta 2006 je skupina strokovnjakov iz uglednih podjetij, kot so Netscreen, Cisco ter Juniper premlevala neučinkovitost tradicionalnih perimetričnih varnostnih rešitev, nakar so se odločili ustanoviti novo podjetje - Hillstone Networks. Podjetje s sedežem v Beijingu in v Kaliforniji ter pisarnami v Evropi, Združenih Arabskih Emiratih in Singapurju ima danes več kot 14.000 korporativnih strank. Tako majhne kot velike stranke s seznama Fortune 500 in iz različnih proizvodnih, storitvenih ali vladnih ustanov se zanašajo na zanesljive perimetrične rešitve podjetja Hillstone, v veliki meri na različne modle zmogljivih naprednih požarnih pregrad za zaščito omrežij pred tradicionalnimi in naprednimi APT napadi, vdori in posledično škodo. Napredne požarne pregrade (NGFW) lahko učinkovito ščitijo tako majhna omrežja kot velike podatkovne centre, okolja v strežniških oblakih in vse nivoje rešitev vključujoč do navideznih strojev.

Požarne pregrade Hillstone vključujejo vse funkcionalnosti naprednih požarnih pregrad, ki jih je preveč da bi jih našteli, ob tem lahko v ponudbi zasledimo še rešitve kot so sistem za preprečevanje vdorov IPS, napredno sandboxing okolje v oblaku, rešitev za detekcijo vdorov v strežnike, CloudHive in CloudEdge za zaščito samih strežniških oblakov oz. dostopa do njih, ter centralno upravljanje in varnostno analitiko ter revizijo.

Več o Hillstone najdete na spletnih straneh: http://www.hillstonenet.com/

Dodatne informacije:

Alen Šalamun, tehnični direktor

alen.salamun@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Žolgarjeva ulica 17

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com