O-STA

VELUX EHF FINAL4 Cashback program: številne zanimivosti za navijače rokometa

VELUX EHF FINAL4 & Cashback World

Spektakularen zaključek te rokometne sezone - VELUX EHF FINAL4 2018 - se približuje: Od 25. maja do 27. maja 2018 se bodo najboljše ekipe potegovale za naslov prvaka. Člani VELUX EHF FINAL4 Cashback programa bodo lahko uživali v atraktivnih ugodnostih.

To leto bo VELUX EHF FINAL4 Cashback program ponovno omogočil številne zanimivosti za navijače rokometa. Če želite, lahko vse informacije prejmete na stojnicah, ki se bodo nahajale na samem dogodku. Poleg zabavnih aktivnosti, kot je rokometni pikado, bodo obiskovalci lahko sodelovali v tekmovanju, kjer lahko dobijo vstopnice za izlet v zaodrje LANXESS Arene v času dogodka in vstopnice za tekmo po svoji izbiri v sezoni 2018/2019.

Še ena zanimivost je "# tekmovanje v slikanju". Tisti, ki bodo naredili sliko svojega najboljšega VELUX EHF FINAL4 trenutka, jo objavili na Facebooku, Instagramu ali Twitterju in pri tem uporabili hashtag "#cashbackehffinal4", bodo prikazani na socialni steni in notranjih zaslonih informacijskih stojnic, poleg tega pa bodo imeli priložnost, da dobijo vstopnice za VELUX EHF FINAL4 2019.

Registrirajte se in prejmite ugodnosti

Poudarek pri VELUX EHF FINAL4 Cashback programu je na VELUX EHF FINAL4 Cashback kartici. S to kartico člani programa poleg Cashbacka in točk Shopping Points, ki jih dobijo ob nakupu pri katerem izmed 90.000 partnerskih podjetij, prejmejo tudi številne ugodnosti pri nakupu vstopnic za prihajajoče leto. Tisti, ki se bodo registrirali neposredno v LANXESS Areni in postali člani VELUX EHF FINAL5 Cashback programa, bodo dobili dostop do posebne t.i. CASHBACK LANE ter prejeli 4 % Cashbacka ob nakupu vstopnice za VELUX EHF FINAL4 2019. Ta ponudba velja za tiste, ki že imajo VELUX EHF FINAL4 Cashback kartico. Več informacij najdete na cashback.ehffinal4.com.

O podjetju EHF Marketing GmbH

EHF Marketing GmbH je hčerinska družba Evropske rokometne zveze (EHF). Podjetje tesno sodeluje s tržnimi in medijskimi partnerji ter evropskimi vodilnimi klubi, in sicer da uresniči polni potencial športa na mednarodnem športnem trgu. Podjetje EHF Marketing GmbH je odgovorno za tržne in medijske pravice tekmovanj kluba, vključno z VELUX EHF Ligo prvakov, Pokalom EHF ženske in Pokalom EHF moški.

O podjetju Cashback World

Mednarodna nakupovalna skupnost Cashback World nudi atraktivne nakupovalne ugodnosti (Cashback in točke Shopping Points) tistim članom, ki želijo prihraniti denar pri nakupovanju s kartico Cashback ali spletnem nakupovanju. Produkti Cashback Solutions so na voljo vsem podjetjem, ki želijo koristiti mednarodni in medbranžni program zvestobe. Cashback World je aktiven v 47-ih državah. 9,5 milijonov članov uživa v nakupovalnih ugodnostih pri približno 90.000 partnerskih podjetjih po vsem svetu. Cashback World se že leta aktivno vključuje v popularne športe in je sklenil številna sodelovanja na področju nogometa, motošporta, hokeja in tudi rokometa. Več informacij najdete na www.cashbackworld.com.

Kontakt:

Yield Public Relations Deutschland GmbH
Maria Samos Sanchez
Tel.: +49 (0)170 528 85 80
E-pošta: m.samos@yieldpr.de