O-STA

BRIC INVEST v ponudbo dodal Aimedis - AIM ICO: Uporaba blockchain in UI za pametno naložbo v eZdravje

Zdravstvena platforma Aimedis za bolnike (Grafika: Business Wire)

Aimedis želi s prvo ponudbo kriptožetonov (ICO) zbrati sredstva za globalni zagon svoje platforme za eZdravje, ki temelji na tehnologiji blockchain in umetni inteligenci (UI). Vlagateljem ponuja edinstveno priložnost, da se priključijo revoluciji komunikacije med bolniki in zdravniki.

AMSTERDAM & PRAGA - (BUSINESS WIRE) - Nizozemski ponudnik eZdravja Aimedis, ustanovitelj blockchain in UI platforme, ki bolnikom in institucijam omogoča varno shranjevanje in izmenjave medicinskih podatkov, kot so diagnoze, rentgenski posnetki in rezultati krvnih preiskav, ter omogoča video posvetovanja ali pridobivanje receptov po spletu, zdaj javnosti ponuja AIM, kriptovaluto, ki bo namenjena uporabi za vse vrste storitev znotraj platforme.

To sporočilo vsebuje večmedijske vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate tu: https://www.businesswire.com/news/home/20180601005370/en/

Podjetje, ki ga vodijo zdravniki, želi s ponudbo 300 milijonov žetonov z nominalno vrednostjo 0,12 ameriškega dolarja na žeton zbrati 36 milijonov ameriških dolarjev za financiranje nadaljnjega razvoja platforme in njen zagon na mednarodnih trgih, razlaga izvršni direktor dr. Michael J. Kaldasch: "Po uspešnem zagonu na nemškem trgu se trenutno pogovarjamo z različnimi zdravstvenimi institucijami po svetu, še posebej na hitro rastočih trgih zdravstva na daljnem vzhodu. S prvo ponudbo AIM bomo zagotovili sredstva, ki jih potrebujemo za nadaljnji razvoj platforme in njenih funkcionalnosti, ki jih načrtujemo v naslednjih četrtletjih, ter za vzpostavitev mednarodnih ekip."

Vodilni portal za ocenjevanje ICO, www.icobench.com, je prvo tržno ponudbo ocenil s 4,6 od 5 možnih točk, s čimer je prva ponudba AIM trenutno ena najbolje ocenjenih ICO na področju eZdravja na portalu. Za to odlično oceno sta ključna predvsem dva argumenta. Prvič, sistem je že živ, uporabljajo pa ga večje bolnišnične korporacije v Nemčiji, in, drugič, za prvo ponudbo AIM stoji posvetovalni odbor mednarodno priznanih zdravstvenih "zvezd", ki prispevajo k uspehu platforme.

Na paymentweek.com avtor Steven Anderson pozitivno ocenjuje prvo ponudbo ICO. Zaključi, da "z velikim številom vlagateljev, ki iščejo 'naslednji bitcoin', bi AIM prav lahko imel velik potencial".

AIM je do 26. junija mogoče kupiti pri češki investicijski hiši BRIC INVEST s 30% predprodajnim bonusom IN 5% premijo za dobrodošlico. Opreativni direktor Miroslav Soukup pravi: "Z našo 5% premijo dobrodošlice smo edini, kjer boste za vložen dolar prejeli 11,25 AIM!"

Več informacij o AIM in podjetju Aimedis: https://www.bric-holding.com/aimedis-ico-EN.html

Nakup žetonov AIM: https://www.bric-holding.com/contact_us_en.html

Izvorno sporočilo si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180601005370/en/

Video

Kontakti

BRIC HOLDING SE
Miroslav Soukup
+491739179905
invest@bric-holding.com
https://www.bric-holding.com