O-STA

SEE Real Estate Summit 2018 - 5. in 6. junij 2018, Kristalna palača, Ljubljana

Spoštovani predstavniki medijev,

05. in 06. junija, bo v Kristalni palači, v Ljubljani, potekal mednarodni dogodek na področju poslovnih nepremičnin. Organizatorji, podjetje BTC d. d, društvo SEE Council for real estate in podjetje Planet GV, pripravljajo dogodek v želji, da ta postane tradicionalen in regijsko prepoznaven.

V dveh kongresnih dneh bodo mednarodni in slovenski strokovnjaki predstavili analize trgov v regiji, trende in primere dobih praks ter inovativne poglede v prihodnost na področju poslovnih nepremičnin v JV Evropi.

Letošnja konferenca sovpada z 10. obletnico edinstvenega projekta "Partnerstvo Šmartinska", ki predstavlja izjemen primer sodelovanja javnih in zasebnih partnerjev. Tako bomo prvi dan kongresa lahko prisluhnili besedam župana mestne občine Ljubljana, Zorana Jankovića in predsednika uprave BTC d. d., Jožeta Mermala, v pogovoru, ki ga bo vodila izvršna direktorica Združenja Manager, Saša Mrak. Delo na projektu bosta ob tej priložnosti predstavila Dagnija Smilga, predstavnica podjetja Hosoya Scheafer Architects, ki je osnovalo projekt ter mag. Miran Gajšek, vodja oddelka za urejanje prostora Mestne občine Ljubljana.

Drugi dan bomo nadaljevali s pregledom trga v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Znanje in izkušnje bodo z nami delili Maja Ostanek, vodja oddelka nepremičnin pri KF Finance, predstavnika podjetja Colliers International, Vedrana Likan in Filip Vučagić in Ivana Maksimović, direktorica podjetja Confluence Proprety Management. Skupaj bomo preverili tudi kakšni so bodoči trendi na področju poslovnih nepremičnin. Sledila bo predstavitev mednarodnih projektov in dobrih praks ter razprava o razlikah v vodenju projektov v različnih državah in regijah. V pogovoru, ki ga bo vodil Mitja Križaj, direktor podjetja Fundament, bodo sodelovali Boštjan Brantuša, vodja oddelka za razvoj pri podjetju SES Center Management, Klemen Šešok, direktor organizacij pri Iskri in Luka Jurković, pomočnik predsednika uprave v Mercatorju. Obravnavane bodo tudi podporne storitve na področju poslovnih nepremičnin. Ob koncu bomo prisluhnili še predstavitvi Luke Prebila, pomočnika izvršnega direktorja v podjetju BTC d. d, ki bo spregovoril o novem mednarodnem društvu SEE Council for real estate. Naše druženje bomo zaključili v prijetni atmosferi in čudovitem razgledu, ki ga omogoča pogled s terase najvišje poslovne stavbe v Ljubljani.

Celoten program kongresa in predstavitve vseh predavateljev najdete na www.planetgv.si/resummit

Akreditacije na dogodek in dodatne informacije:
Simona Klančnik
, vodja programov, Planet GV
Tel. 01/30 94 441, GSM: 031/567 839
E-pošta: simona.klancnik@gplanetgv.si