O-STA

Junak, ustavi se in pridi na junaški oddih v LifeClass Portorož!

Tudi junaki potrebujejo oddih

Tudi junaki potrebujejo oddih, so jasni v hotelih LifeClass Portorož, kjer nagovarjajo prav vsakogar. Vsi smo junaki, saj vsakodnevno igramo različne vloge. Težko je priznati, da smo utrujeni, da potrebujemo čas zase in da se moramo kdaj tudi ustaviti. In ker je letošnja nosilna tema kampanje Ustavi se! premagovanje strahov, želijo tudi v LifeClass Portorož pomagati ljudem, da priznajo, da so vsi kdaj utrujeni in da ni s tem nič narobe. Samo sprejeti moramo to dejstvo in si priznati, da potrebujemo odklop, da moramo oditi na oddih. Če je ta na morju, na svežem in blagodejnem morskem zraku v udobnih hotelih in s pestro wellness in gostinsko ponudbo, je oddih še toliko bolj kakovosten.

Zakaj je oddih pomemben?

Mladi so pogosto v strahu pred zavrnitvami, ocenjevanjem in zadovoljevanjem pričakovanj staršev, vrstnikov in okolice ... Delovno aktivni so pogosto v strahu pred izgubo njim dragih oseb, pred izgubo zaposlitve, finančno stisko, porazom, uspehom, spremembami ... Seniorji se soočajo s strahovi pred boleznijo, osamljenostjo, izgubo življenjskega smisla ... Tudi največji junaki se pred velikimi dejanji soočajo s strahovi. Zato je pomembno, kako se soočiti s premagovanjem strahov in koliko energije sploh imamo za to dejanje. Tudi strah vodi k izgorelosti, na katero so v kampanji Ustavi se! opozarjali lani.

Preprečite posledice prehitrega tempa življenja, poskrbite za svoje zdravje, dokler ste še zdravi in poiščite ravnotežje v enem od šestih hotelov LifeClass Portorož ali pa se odločite za sprostitev v enem od centrov v Termah Portorož. Ustavite se in si privoščite oddih kot junaki.