O-STA

Grosbasket državno prvenstvo v soboto na Titovem trgu

Velenje, 14. junij 2018 - V soboto, 16. junija, bo na Titovem trgu potekal 2. kvalifikacijski turnir Grosbasket državnega prvenstva v košarki 3x3, ki bo letos organiziran že petnajstič. Predtekmovanja po različnih skupinah se bodo začela že ob 9. uri, finalna tekma članov pa je predvidena ob 19. uri. Po razglasitvi zmagovalcev v članski kategoriji bo zbrane nagovoril podžupan Mestne občine Velenje Peter Dermol.

Vse zainteresirane ekipe se lahko za sodelovanje prijavijo preko spletne aplikacije, ki je objavljena na povezavi www.kzs.si/cms/3x3prijava. Do sedaj je prisotnost na tekmovanju v Velenju potrdilo že 74 ekip, ki se bodo pomerile po različnih skupinah (članski, pionirski, mladinski in ženski). Zmagovalna ekipa v članski kategoriji kvalifikacijskega turnirja v Velenju si bo zagotovila nastop na turnirju FIBA Challenger Ljubljana.

Poleg rednega tekmovalnega programa, ki bo potekal na petih košarkarskih igriščih, bodo za obiskovalce zanimive tudi bogate spremljevalne vsebine (tekmovanje v metanju trojk, košarkarski poligon ...). Posnetek prvega kvalifikacijskega turnirja, ki je potekal v Ljubljani si lahko ogledate na povezavi https://www.youtube.com/watch?v=c6TzbfugNqA.

Prijazno vabljeni v Velenje!

Lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Vesna JELIČIĆ, univ. dipl. sociologinja
Kabinet župana

T: 03 8961 700
........................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si