O-STA

Obiskovalci 6. Promenade okusov navdušeni na jedmi z žara

Velenje, 19. junij 2018 - V petek, 15. junija, je na velenjski promenadi že šestič potekala kulinarična tržnica Promenada okusov, na kateri se je predstavilo 19 domačih in gostujočih gostincev, 14 med njimi je pripravljalo jedi z žara.

Ponudba jedi je bila sestavljena iz maksi prigrizkov po enotni ceni 5 evrov in mini prigrizkov za 3 evre. Na stojnicah so pekli in kuhali Boš? Bom! Street food, Burger kapija, Eksperiment S, Gostinstvo Lečnik, JEDU Street Food, Kavarna Lucifer, Koroška hiša pri lipi, Kovačija pri Kovaču, Miss Gozleme, Nonbiri, Sendvičarna užitka Baker & Kofi, Restavracija Jezero, Testenine Šili ter Twister, Ice Cream Rolls.

Obiskovalci so se navduševali nad raznolikimi burgerji, slastnimi reberci, veganskimi pitami, izvrstnimi roladicami z nekliči, originalnimi turškimi žar specialitetami, izvirnimi hot dogi, odličnimi suši rolicami, čokoladnimi testeninami, sladolednimi rolicami ter nad mnogo drugimi okusnimi jedmi. Bogato ponudbo jedi so dopolnili butični pivovarni Loko loko in Pogis, vinarja Klet Brda in Penine Frangež, osvežilne koktajle in domače sokove pa je obiskovalcem pripravljal Barei.

7. septembra bomo pripravili že 7. Promenado okusov na temo "knapovske jedi".

Prijazno vabljeni