O-STA

Poletje bo na kanalu AMC še dodatno razgrela 3. sezona serije Preacher

Od 19. julija dalje bomo lahko serijo Preacher spremljali vsak četrtek ob 22.00
Na kanal AMC poleti prihaja 3. sezona serije Preacher
Poletje bo na kanalu AMC še zelo zanimivo - prihaja nova sezona serije Preacher
Serija Preacher nas bo ponovno držala v napetem pričakovanju

V četrtek, 19. julija, se z 10. epizodami na male zaslone vrača 3. sezona priljubljene nadnaravne akcijske serije Preacher, ki je osnovana na kultnem istoimenskem stripu Preacher. Napete dogodivščine pridigarja s kriminalno preteklostjo, Jesse-ja Custerja, ki ga pri iskanju Boga spremljajo njegova muhasta ljubezen življenja Tulip in najboljši prijatelj, 119-letni irski vampir Cassidy, bomo lahko spremljali vsak četrtek, ob 22.00 uri, na kanalu AMC.

Jesse Custer je po očetovi smrti postal pridigar in je prevzel njegovo cerkev. Ko je nekdanjega zločinca prevzela nenavadna moč, s katero lahko manipulira ostale, da storijo tako, kot želi on, se je moral spopasti z novo življenjsko misijo - vstopom v nebesa. Ko pa v nebesih ni našel Boga, ga je začel iskati drugje - tako se je začelo napeto, zabavno in akcije polno popotovanje nenavadne druščine, s ciljem, da bi našli Boga.

Še bolj napeto bo!

V 3. sezoni se Jesse, Cassidy in Tulip vrnejo v Angelville, na plantažo v Louisiani, kjer je Jesse odraščal in kjer nanje prežijo nerazrešene zamere in smrtonosne obveze. S pomočjo svojih prijateljev - in nekaj sovražnikov - bo moral Jesse ubežati svoji preteklosti, saj je od tega odvisna njegova prihodnost. Izvršna producenta Evan Goldberg in Seth Rogen o novi sezoni serije Preacher govorita v samih presežkih. "V primerjavi s prejšnjima sezonama bo 3. sezona serije popolnoma nora. Vse bo veliko bolj intenzivno, v prvi polovici sezone predvsem na čustvenem nivoju, v drugi polovici pa vse postane čisto divje. Ljubitelji stripa Preacher bodo še posebej navdušeni, saj se bo serija tudi bolj približala stripu, kot se je v preteklih sezonah," je povedal Goldberg. "Prihajajoča sezona serije bo predstavila še več zanimivih karakterjev, vsakega s svojo posebno in nenavadno zgodbo, ki bodo serijo naredili še toliko bolj zanimivo in napeto v vseh pogledih," dodaja Rogen.