O-STA

Kohler Co. napovedan kot glavni partner Manchester Uniteda

Izvršni direktor Kohlerja David Kohler (levo) in glavni direktor Manchester Uniteda Richard Arnold (desno) na stadionu Old Trafford (foto: Business Wire)

Družba Kohler bo prvi partner na rokavu dresov moške in ženske ekipe Manchester Uniteda

MANCHESTER, Anglija -( BUSINESS WIRE)-- (NYSE: MANU) Manchester United in Kohler, svetovna znamka življenjskega sloga s sedežem v Kohlerju v ameriškem Wisconsinu, sta sklenila dogovor o večletnem globalnem partnerstvu. Logotip znamke KOHLER bo viden na rokavu najbolj prepoznavnega in najbolje prodajanega klubskega dresa, tako pri moški kot ženski ekipi. Partnerstvo vključuje tudi sodelovanje pri aktivnostih na dan tekem, izboljšavah klubske opreme, globalne trajnosti in projektih družbene odgovornosti ter drugih partnerskih sodelovanjih z navijači Manchester Uniteda in Kohlerjevimi strankami ter sodelavci.

Pričujoče obvestilo za javnost vsebuje tudi večpredstavnostne vsebine. V celoti je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20180712005392/en/

Kohler Co. je vodilna družba na področju oblikovanja in inoviranju izdelkov za kuhinjo in kopalnico ter eden največjih svetovnih izdelovalcev energetskih sistemov. Ustanovljena je bila leta 1873, kar pomeni, da obe organizaciji obstajata že več kot 140 let, da si delita dolgo zgodovino, ki jo zaznamujejo tradicija, odličnost in inovativnost, kakor tudi vizijo o pozitivnem učinku na svet.

Manchester United and Kohler bosta partnerstvo praznovala z navijači Uniteda 19. julija, ko bo nov dres za sezono 2018/19, ki bo predstavljen prihodnji teden, prvič oblekla moška ekipa na prvi tekmi svoje Turneje 2018 proti moštvu Club America, v Phoenixu v Arizoni.

Generalni direktor skupine Manchester United Richard Arnold je povedal: "Z veseljem pozdravljamo družbo Kohler v družini Manchester Uniteda kot enega glavnih partnerjev in vodilnega sponzorja na rokavu tako moških kot ženskih ekip. Naš dres je veliko več kot samo nekaj, kar nosimo, uteleša strast naših navijačev in njihovo pripadnost klubu."

"Kohler je po vsem svetu poznan ne samo zaradi svojih najsodobneje oblikovanih in luksuznih izdelkov ampak tudi po svoji pristni zavezanosti vodenju in trajnosti. Predstavlja vznemirljivo novost v naši družini komercialnih partnerjev."

Predsednik in izvršni direktor Kohler Co. David Kohler je povedal: "Partnerstvo z Manchester United odpira dodatne priložnosti, da kakovost Kohlerjevih izdelkov in storitev predstavljamo s strastnimi navijači najbolj daljnosežnega in spoštovanega športnega kluba na planetu. Vznemirjeni smo, da bomo lahko gradili našo globalno blagovno znamko med ljudmi, ki so kot taki in s svojim življenjskih slogom zapisani najnaprednejši inovaciji in želji narediti svet boljši."

"Ključna komponenta sodelovanja je naša podpora novemu poklicnemu ženskemu moštvu in veselimo se njihovega debija in naše nadaljnje podpore. Manchester United uteleša dosledno odličnost in vse, kar počnejo in naše skupne vrednote se odlično skladajo, medtem ko širimo našo hitro rastočo prisotnost v novih regijah, z namenom in smislom."

O Manchester Unitedu

Manchester United je eno najbolj priljubljenih in najuspešnejših športnih moštev na svetu, nastopa pa v enem najbolj priljubljenih športov na zemlji. V svoji 140-letni zgodovini smo osvojili 66 naslovov in se tako razvili v vodilno športno znamko na svetu, katere globalna skupnost šteje 659 milijonov podpornikov. Velika in strastna skupnost podpornikov daje Manchester Unitedu globalno platformo za zagotavljanje zajetnih prihodkov iz številnih virov, vključno s sponzorstvi, trženjem izdelkov, njihovim licenciranjem, novimi mediji in mobilnimi viri, prenosi in trženjem na dneve tekem.

O družbi Kohler Co.

Kohler Co., ustanovljen leta 1873 in s sedežem v Kohlerju v Wisconsinu, je ena najstarejših in največjih družb v ZDA v zasebni lasti, ki ima skoraj 37,000 sodelavcev. Kohler ima več kot 50 proizvodnih lokacij po vsem svetu in je globalno vodilna družba na področju oblikovanja, inovacij in izdelovanja izdelkov za kuhinjo in kopalnico; motorjev in energetskih sistemov; luksuznih omar in ploščic; in lastnik/upravljalec dveh najodličnejših, s petimi zvezdicami ocenjenih hotelskih in golf destinacij v Kohlerju v Wisconsonu in v St. Andrewsu na Škotskem. Kohlerjevo golf igrišče Whistling Straits bo leta 2020 gostilo tekmovanje Ryder Cup. Več informacij je na voljo na www.KohlerUnited.com.


Izvorna različica sporočila je na voljo na businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20180712005392/en/


Kontakti

Manchester United
Kate Lowe
+44 (0) 161 868 8427
kate.lowe@manutd.co.uk

ali

Kohler Co.
Stephen Maliszewski
stephen.maliszewski@kohler.com

Vir: Manchester United

video: glavni direktor Manchester Uniteda Richard Arnold in izvršni direktor Kohlerja, David Kohler govorita o njunem partnerstvu pri rokavu dresa, prvemu tovrstnemu partnerstvu za ta klub