O-STA

Fireeye Endpoint Security - brezplačni 30-dnevni preizkus varnostne rešitve

12.7.2018
FireEye je globalni ponudnik rešitev za samodejno forenzično analiziranje napadov in dinamično zaščito pred naprednimi spletnimi grožnjami, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

sporoča zainteresiranim podjetjem, da lahko sedaj popolnoma brezplačno v svoje okolje umestijo in v celoti preizkusijo FireEye Endpoint Security. In to skoraj za cel mesec - za testiranje je na voljo30 dni brezplačne rabe produkta.

FireEye Endpoint Security je popolna zašita za končna sisteme v omrežjih - tj. za delovne postaje in strežnike. V Endpoint Security je kombinirano blokiranje škodljivih in neželenih programov oz. izvršljive kode skupaj s prepoznavanjem in ukrepanjem proti usmerjenim napadom na delovne postaje in strežnike. Endpoint Security lahko zato blokira tudi vdore, ki niso pospremljeni z enostavno prepoznavno programsko kodo.

En uspešen poizkus zlonamernega hekerja je dovolj, da lahko vaši kritični poslovni podatki uidejo v javnost. Ali da postanete tarča izsiljevanja. FireEye Endpoint Security lahko zaščiti poslovne podatke, intelektualno lastnino ali osebne identifikacijske podatke. FireEye Endpoint Security lahko:

· samodejno prepozna in zaustavi znane viruse in škodljive programe na sistemih,
· ščiti uporabnike pred najnovejšimi, kompleksnimi in večplastnimi napadi,
· skrajša čas potreben za odkritje, analizo in sanacijo napada,
· precej zmanjša posledice zaradi skoraj nič, delno ali dokaj uspešnih napadov,
· izboljša produktivnost in učinkovitost varnostne ekipe in jo bolje pripravi na prihodnje izzive.

Obrnite se na vašega za informacijsko varnost zadolženega sistemskega integratorja, partnerja, ali pa poprosite za pomoč v zvezi s preizkusom FireEye rešitev neposredno na REAL security.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

" https://www.fireeye.com/company/press-releases.html

### ### ###

O podjetju FireEye Inc.

FireEye je globalni proizvajalec sofisticiranih varnostnih rešitev z več kot 1100 velikimi strankami iz vsega sveta vključno z več kot 100 podjetji iz seznama Fortune 500; med najbolj znanimi so Sallie Mae, Equifax, Juniper Networks, Heartland Payment Systems, San Francisco State University, Santa Barbara City College, idr.

Srce FireEye ponudbe je tehnologija izumljena v podjetju - na navideznih strojih temelječa varnostna platforma za sprotno zaščito pred najnovejšimi in najbolj sofisticiranimi grožnjami podjetjem in vladam po vsem svetu. Torej pred napadi, ki so sposobni izogniti se drugim bolj klasičnim varnostnimi rešitvam kot so požarne pregrade, IDS / IPS, protivirusne rešitve na prehodnih točkah ipd. Platforma FireEye Threat Prevention omogoča sprotno dinamično zaščito pred grožnjami brez uporabe vzorcev škodljivega prometa, pri čemer analizira in zaustavlja napade preko različnih vhodno-izhodnih poti, vključno s spletom, elektronsko pošto in datotekami, in na različnih stopnjah življenjskega cikla dolgotrajnega naprednega napada. Jedro platforme sta napredni virtualni pogon in dinamična varnostna analitika, ki skupaj omogočata prepoznavanje in blokiranje kibernetskih napadov v realnem času.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.fireeye.com

Dodatne informacije:

Robert Lubej, projektni vodja
robert.lubej@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Žolgarjeva ulica 17
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com 
info@real-sec.com