O-STA

Cushman & Wakefield napovedal zaključek prve javne ponudbe navadnih delnic

6. avgusta 2018

ČIKAGO, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Cushman & Wakefield plc ("Cushman & Wakefield") je danes napovedal zaključek prve javne ponudbe 45.000.000 navadnih delnic po ceni 17,00 ameriških dolarjev za delnico. V povezavi s prvo javno izdajo so odkupniki povsem izkoristili možnost, da dokupijo dodatnih 6.750.000 navadnih delnic podjetja Cushman & Wakefield. Zato je število delnic izdanih v prvi javni ponudbi doseglo 51,750,000. Z delnicami se trguje na borzi v New Yorku pod simbolom "CWK".

Cushman & Wakefield je danes napovedal tudi zaključek prvega cikla primarne zasebne naložbe podjetja Vanke Service (Hong Kong) Co., Limited s skupnim številom navadnih delnic, ki bo doseglo 4,9 odstotka izdanih navadnih delnic po koncu prve javne objave in možnosti kupcev, da pridobijo dodatne navadne delnice.

Cushman & Wakefield pričakuje, da bo neto prihodke od izdaje navadnih delnic namenil zmanjšanju dolga, še posebej za poplačilo svojega zavarovanega posojila, za plačilo še neplačanega odloženega plačila, povezanega z nakupom Cassidy Turley; potencialni ostanek izkupička pa bodo namenili za splošne potrebe podjetja.

Morgan Stanley, J.P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC in UBS Investment Bank so skupaj vodili knjigo naročil. Knjige so vodili tudi Barclays Capital Inc., BofA Merrill Lynch, Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC in William Blair & Company, L.L.C. TPG Capital BD, LLC, HSBC Securities (USA) Inc., Credit Agricole Securities (USA) Inc., JMP Securities LLC, China Renaissance Securities (US) Inc., Fifth Third Securities, Inc., Academy Securities, Inc., Loop Capital Markets LLC, Samuel A. Ramirez & Company, Inc., Siebert Cisneros Shank & Co., L.L.C. in The Williams Capital Group, L.P. so prevzeli vlogo soupravljalcev javne izdaje delnic.

Izdaja je bila izvedena na podlagi pisnega prospekta, ki je bil zajet v uradni registracijski izjavi. Kopije končnega prospekta, ki se nanaša na izdajo, je mogoče dobiti na naslovu Morgan Stanley & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014, J.P. Morgan Securities LLC, Attention: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, e-pošta: prospectus-eq_fi@jpmchase.com, Goldman Sachs & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefon: (866) 471-2526 ali e-pošta: prospectus-ny@ny.email.gs.com, in UBS Securities LLC, Attention: Prospectus Department, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, telefon: 888-827-7275 ali e-pošta: olprospectusrequest@ubs.com.

Registracijsko izjavo, ki zadeva te vrednostne papirje, je Komisija za vrednostne papirje in borzo ZDA razglasila za veljavno 1. avgusta 2018. To sporočilo za javnost ne predstavlja ponudbe za prodajo ali nagovarjanja k ponudbi za prodajo. Prav tako ne bo prišlo do prodaje teh vrednostnih papirjev v nobeni zvezni državi ali jurisdikciji, kjer bi taka ponudba, prodaja ali nagovarjanje k tem dejanjem bilo nelegalno pred registracijo ali kvalifikacijo po zakonodaji o vrednostnih papirjih kakšne od zveznih držav ali jurisdikcij.

O Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) je vodilno globalno podjetje na področju nepremičninskih storitev, ki dosega izjemne vrednosti z uresničujem idej za stanovalce in lastnike. Cushman & Wakefield je med največjimi podjetji na področju nepremičninskih storitev, zaposluje 48.000 ljudi, ki delajo v okoli 400 izpostavah v 70 državah. Leta 2017 je podjetje z osnovnimi dejavnostmi, ki zajemajo nepremičnine, objekte in vodenje projektov, lizing, kapitalske trge, ocenjevanje in druge storitve, ustvarilo 6,9 milijard ameriških dolarjev prihodkov.

Opozorilo glede izjav, ki se nanašajo na prihodnost

Izjave v tem sporočilu za javnost, ki se ne nanašajo na dejstva iz preteklosti ali sedanjosti, se nanašajo na prihodnost. Izjave o prihodnosti izražajo sedanja pričakovanja ali napovedi za prihodnost podjetja Cushman & Wakefield. Izjave o prihodnosti vključujejo poznana ali neznana tveganja, negotovosti ali druge dejavnike, ki lahko vplivajo na to, da bodo dejanski rezultati, uspešnost in dosežki podjetja Cushman & Wakefield zelo drugačni od tistih izraženih ali nakazanih v izjavah o prihodnosti. Določena tveganja in negotovosti so opisana pod naslovoma "Dejavniki tveganja" in "Opozorilo glede izjav, ki se nanašajo na prihodnost" Registracijske izjave na obrazcu Form S-1. Če ni drugače določeno z zakonom, Cushman & Wakefield ne prevzema nobene odgovornosti, da bi javno posodabljal ali spreminjal izjave o prihodnosti po izdaji tega sporočila za javnost, da bi odsevala nove okoliščine ali dogodke.



Izvorno sporočilo za javnost si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180806005543/en/

Kontakti

Cushman & Wakefield
Brad Kreiger
+1 312 424 8010
Brad.Kreiger@cushwake.com





Vir: Cushman & Wakefield